IJzerhard

7 producten

Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena officinalis 'Bampton'
actie
Verbena officinalis 'Bampton' IJzerhard Bampton
Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Rosea' - IJzerhard IJzerhard Rosea
Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard

De IJzerhard is een tweejarige plant

De Verbena bonariensis wordt ook wel de IJzerhard genoemd en is een tweejarige plant. Echter zaait deze plant zich na deze periode zelf uit, waardoor de kans erg groot is dat u hier langer plezier aan gaat beleven. De plant laat zich gemakkelijk doorweven, wat betekent dat deze zich makkelijk combineert met andere bestaande tuinplanten in uw tuin. Hierdoor heeft u binnen no-time een mooie groenstrook, gazon of een plantenbak gevuld. De IJzerhard is slechts en van de vele planten die u bestelt in de webshop van Het Groene Paradijs.

De IJzerhard plant groeit 100 tot 140 centimeter boven de grond

De IJzerhard plant groeit het beste in een plek met halfzon en groeit 100 tot 140 centimeter boven de grond. De bloeitijd is van juli tot en met september en de bloeikleur van de plant is paars / lila. Zorg ervoor dat u goed doorlatende grond gebruikt tijdens het planten en vijf tot acht stuks per m² gebruikt. De planten zijn van oorsprong afkomstig uit tropisch Amerika en erg geliefd onder vlinders. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor het wildleven bij u in de regio dus! Door de open structuur kunt u de IJzerhard uitstekend combineren met verschillende anderen vaste planten of siergrassen.

Wat te doen met teveel zaailingen van Ijzerhard planten?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u te maken krijgt met teveel zaailingen van IJzerhard planten. In dat geval kunt u deze prima met de hand verwijderen. Indien u uitgebloeide stengels heeft in de winter, kunt u deze ook altijd nog gebruiken als een decoratief stuk voor in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Kunt u hulp gebruiken met het bestellen van deze plant of zijn er overige vragen die u graag stelt? Neem gerust een keer contact op door te bellen of door een e-mail te sturen.