Vuurdoorn

5 producten

Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn Vuurdoorn Orange Glow
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn Vuurdoorn 'Soleil d'Or'
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn Vuurdoorn
6.66 7.99
Bekijk product
Pyracantha 'Teton' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Teton' - Vuurdoorn Vuurdoorn
8.38 9.99
Bekijk product

Een vuurdoorn bestellen

Bent u op zoek naar een aanwinst voor in uw tuin? Een mooie struik of plant die echt iets aan het groen in uw directe omgeving toevoegt? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen bij de artikelen die we bij Het Groene Paradijs in het assortiment hebben staan. We hebben het hier onder andere over de Vuurdoorn. Dit is een groenblijvende struik uit de rozenfamilie. Het heeft de naam te danken aan de mooie kleuren die de Vuurdoorn tentoon spreidt. Neem een kijkje bij de informatie over deze struiken die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Hier vindt u ook foto’s van de struiken, zodat u een goede indruk krijgt van hoe een Vuurdoorn er uitziet.

read-more-splitter

Online een Vuurdoorn kopen

Bij Het Groene Paradijs hebben we een passie voor alles wat groeit en bloeit. Neem dan ook een kijkje bij de vele planten die we klaar hebben staan, zodat u hier een goede indruk krijgt van wat er bij ons allemaal te vinden is. Alles wat wij verkopen komt bij onze eigen kwekerij vandaan. Zo weet u zeker dat die mooie planten helemaal vers en gezond zijn. Dit zijn geen planten die al dagen of langer geleden uit de grond zijn gehaald! We zorgen ervoor dat die mooie planten, struiken, bomen of grassen snel bij u worden afgeleverd, zodat u ze in uw eigen tuin kunt zetten. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om deze bij ons op te komen halen. We hebben geen showroom, maar bieden deze optie wel voor u aan.

Vandaag nog een Vuurdoorn bestellen?

Als u een Vuurdoorn wilt bestellen, dan kunt u dit eenvoudig bij ons doen. Afrekenen gaat binnen onze beveiligde omgeving, u hoeft zich hier dan ook geen zorgen over te maken. Bij ons krijgt u planten die direct uit onze eigen kwekerij komen, altijd voorzien van groeigarantie. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We geven u graag advies over de verzorging van uw nieuwe planten en struiken, of helpen u met het maken van een keuze voor groen dat perfect in uw tuin past.