Betaalmethoden

Bancontact

Bancontact maakt het mogelijk om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Er zijn in Belgie inmiddels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met Bancontact als betaalmethode aanbieden. Consumenten noemen als voornaamste redenen om te kiezen voor Bancontact betaling, dat het gemakkelijk, snel en veilig is.

BANKOVERSCHRIJVING

Als u kiest voor Bankoverschrijving, dan krijgt u nadat u bestelling is bevestigd een betaallink van Multisafepay. Nadat u de betaling via Multisafepay heeft gedaan kan het maximaal 3 dagen duren voordat de overschrijving op de bankrekening binnen is. Houdt er dus rekening mee dat de levertijd hierdoor 3 dagen langer kan zijn.

PAYPAL

Als u een emailadres heeft kunt u al met Paypal betalen. Op dit moment heeft al 1 van de 3 consumenten een Paypal account. Het is veilig, snel en gemakkelijk! Wist u dat u zelfs via uw mobiele telefoon met Paypal kunt betalen!?

AFTERPAY

– Veilig achteraf betalen

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2400,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.