Bodembedekkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 207

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bodembedekkers kopen

Het Groene Paradijs biedt u snelle leveringen op bodembedekkers die u achteraf kunt betalen. Daarnaast krijgt u bij iedere bestelling een gratis groeigarantie. Dit houdt in wanneer u niet tevreden bent over de groei van de bodembedekkers dat wij gratis nieuwe toesturen. Deze extra services hebben er mede voor gezorgd dat onze klanten ons met een 9.2 beoordelen. Bekijk hieronder ons ruime bodembedekkers assortiment.

Bodembedekkers schaduw

bodembedekkers kopen schaduw groei

Hoewel de meeste planten de zon graag zien, zijn er ook planten die groeien in de schaduw. Heeft u een plek in uw tuin waar veel schaduw is en waar u wel graag bodembedekkers wilt? Geen zorgen! Wij bieden tal van bodembedekkers aan die gemakkelijk kunnen groeien in de schaduw. Deze optie is zeer interessant om kale plekken op te vullen onder grote bomen. U kunt nu een geheel groen ‘tapijt’ aanleggen waardoor een kale plek, een graag geziene plek wordt.

Groenblijvende bodembedekkers

bloeiende bodembedekkers kopenWilt u graag dat uw tuin er het gehele jaar door groen uitziet? Het kan met onze groenblijvende bodembedekkers ofwel wintergroene bodembedekkers. Waar normale planten in de winter niet in de bloei staan of zelfs doodgaan, blijven de speciale bodembekkers het gehele jaar door groen. Hierdoor ontstaan er geen kale plekken waardoor u op uw ondergrond kijkt.

Bloeiende bodembedekkers

Wilt u graag meteen genieten van uw nieuwe bodembedekkers? Binnen ons ruime assortiment zijn er ook bodembedekkers die al direct in de bloei staan bij levering. Hierdoor verspreiden de wortels zich meteen en worden kale plekken direct aangepakt. Hiermee voorkomt u ook dat onkruid zich begint te verspreiden.