Fagus sylvatica

3 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
3.77 4.99
Bekijk product
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
8.88 9.99
Bekijk product
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm
actie
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm 13,33 strekkende meter Groene Beukenhaag in pot
499.99 599.99
Bekijk product

Een Fagus Sylvatica bestellen

Bent u op zoek naar een mooie boom voor in uw tuin? Een boom die eenvoudig te onderhouden is en waar u lang van kunt gaan genieten? Dan raden wij u aan om eens in het assortiment van Het Groene Paradijs te komen kijken. We hebben hier namelijk een groot aantal verschillende haagplanten klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze planten een aanwinst zijn voor uw tuin. Neem bijvoorbeeld de Fagus Sylvatica. Onder deze naam zal deze boom u misschien niet zoveel zeggen, maar wel onder de naam waar deze boom beter onder bekend is – Groene Beukenhaag.

read-more-splitter

Een Fagus Sylvatica kopen

Bij Het Groene Paradijs kunt u altijd rekenen op een aanbod van prachtige planten en bomen. We verkopen deze producten altijd direct vanaf de kweker, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw boom of plant helemaal vers naar u toe komt. U kunt er daarbij zelf voor kiezen hoe groot de boom moet zijn als deze bij u wordt afgeleverd. Het is dan wel belangrijk dat u in uw tuin een goede plek voor deze mooie boom vrijmaakt. Dit is namelijk een boom die zeer groot kan worden en zodoende veel ruimte nodig heeft. Wilt u hier meer over weten en advies krijgen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen.

Eenvoudig een Fagus Sylvatica bestellen?

Als u al langer met het idee heeft rondgelopen om een mooie haag in uw tuin neer te zetten, dan is nu misschien wel het moment gekomen. Wij helpen u graag aan de juiste haag voor uw tuin. Houd er wel rekening mee dat de hele situatie in uw tuin dan drastisch verandert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft in uw tuin, of heeft u vragen over de bomen, planten en struiken in ons assortiment? Neem dan gewoon even contact met ons op. Een Fagus Sylvatica bestellen is altijd heel eenvoudig te doen bij ons.