Tegen Vliegen

2 producten

Luxan Vliegenvangers 4 stuks Luxan Vliegenvangers 4 stuks 4 x Lijmstrook Tegen Vliegen
6.24
Bekijk product
Luxan Vliegenval voor 20.000 Vliegen Luxan Vliegenval voor 20.000 Vliegen Gifvrije Val Tegen Vliegen
24.99
Bekijk product

Geen vliegen meer in de tuin met een vliegenverdelger

Vliegen in de tuin zijn erg hinderlijk. Of u nu in de tuin aan het werk bent of lekker op het terras van de zon wilt genieten, vliegen in de buurt kunt u er niet bij gebruiken. Bovendien zijn vliegen hoogst onhygiënisch. Ook binnen in huis kunt u zomers last hebben van vliegen, doordat u ramen en deuren openzet. Soms kunt u zelfs last hebben van een ware vliegenplaag. Als u erg veel last heeft van vliegen buiten of binnen, dan is er maar één remedie en dat is een vliegenverdelger. Met een vliegenverdelger kunt u van onaangename vliegen afkomen.

Welke vliegenverdelger kopen?

Er zijn veel vliegenverdelgers op de markt, maar er zijn maar een paar middelen die echt goed werken. Een van de meest beproefde methodes zijn vliegenvangers. Een vliegenvanger is een plakstrook met lijm. Deze stroken kunt u op vrijwel iedere plek in huis, maar ook buiten ophangen. Vliegen die hier tegenaan vliegen, blijven plakken aan de strook en zullen dood gaan. Dit is uiteraard wat u wilt. Een pakje met vliegenvangers bevat een viertal plakstroken om overal op te hangen waar nodig. Een ander middel is een vliegenvanger. De vliegenvanger bestaat uit een grote zak met lokstof. Zodra een vlieg in de zak is, kan deze er niet meer uit. De vliegenvanger is goed om 20.000 vliegen te vangen.

Een vliegenverdelger bestellen bij Het Groene Paradijs

U wilt snel van uw vliegen af zijn? Dat kan en wel bij Het Groene Paradijs. Bij ons kunt u een vliegenverdelger bestellen, die ervoor zorgt dat u snel van uw vliegenplaag af bent. Naast een vliegenverdelger kunt u ook bij ons terecht voor andere insectenbestrijders. Het is begrijpelijk dat u op warme dagen niet de deur uit wilt om naar een vliegenverdelger op zoek te gaan. Daarom is onze webshop zo handig. U bestelt gewoon vanuit huis, dan zorgen wij ervoor dat u uw vliegenverdelger thuis geleverd krijgt.