Afrikaanse Lelie

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Afrikaanse lelie kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vaste planten, bomen en hagen, waar u online de mooiste planten kunt kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons uitgebreide assortiment namelijk de prachtigste producten voor u klaarstaan. Zoekt u bijvoorbeeld zo'n schitterende Afrikaanse lelie? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons bestellen. Een Afrikaanse lelie kopen bij ons is niet alleen heel eenvoudig, maar ook nog eens voordelig. Doordat wij onze producten louter online aanbieden kunnen wij onze kosten namelijk flink lager houden.

Een Afrikaanse lelie bestellen

Een Afrikaanse lelie is een prachtige plant die het in meerdere soorten omgeving prima doet. Het is dan ook een plant die volop wordt besteld door onze klanten. U krijgt hierbij ook een groeigarantie voor 30 dagen. Mocht de plant binnen deze periode nog niet aan het groeien zijn gegaan, dan krijgt u zodoende uw geld terug. Zo heeft u de garantie dat u een mooie plant in huis haalt, die u eenvoudig thuis krijgt bezorgd. Geen gesleep met planten vanuit het tuincentrum, deze worden netjes bij u aan de deur voor u afgeleverd. Natuurlijk hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling, want de levertijd is normaal gesproken 2 tot 4 werkdagen.

Wilt u een Afrikaanse lelie kopen?

Als u een Afrikaanse lelie wilt bestellen, dan raden wij u van harte aan om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen in onze webshop. We bieden u de mooiste tuinplanten, bomen en hagen aan, tegen scherpe prijzen. U kunt deze planten door ons laten bezorgen, of ze eventueel op komen halen bij ons ophaaladres in Gilze. Let wel dat wij hier geen showroom hebben en zodoende alleen het ophalen van uw bestelling mogelijk is. Indien u meer wilt weten over een bepaalde plant kunt u natuurlijk wel altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of door de mail.