Portugese Laurier

3 producten

Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
349.99 369.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
469.99 499.99
Bekijk product

Een Portugese laurier bestellen

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in de tuin, die onder alle mogelijke omstandigheden goed kan groeien? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de verschillende soorten haagplanten die we bij Het Groene Paradijs in het assortiment hebben staan. We hebben het dan bijvoorbeeld over een Portugese laurier, een mooi groene haag die u op elke plek in uw tuin neer kunt zetten. Het is een haag die winterhard is en die het overal mooi doet, of hij nu in de schaduw of in de volle zon komt te staan. Ook de grond waar u deze plant in neerzet is altijd goed.

read-more-splitter

Voordelig een Portugese laurier kopen

De Portugese laurier is een afstammeling van de familie van de laurieren, die voornamelijk in het zuiden van Europa voorkomt. Het is echter een haag die het ook in onze contreien heel goed kan doen. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons in de webshop te komen kijken als u meer wilt weten over het deze haag. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. Wilt u meer weten over het planten van een laurierhaag? Of weten hoe u deze het beste kunt verzorgen? Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk helemaal op de hoogte bent over alles wat u over deze plant moet weten.

Meteen een Portugese laurier bestellen?

U maakt uw bestelling bij ons heel snel en eenvoudig. We hebben onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht, zodat u hier meteen mee aan de slag kunt gaan. Uiteraard is elke bestelling bij ons geheel veilig. Daar komt bij dat we er ook voor zorgen dat uw mooie Laurierkers in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. U kunt deze ook bij ons komen afhalen. We hebben geen showroom, maar bieden u graag deze mogelijkheid. Doordat wij geen showroom hebben kunnen wij onze kosten lager houden, wat u gelijk weer terugziet in de prijs als u bij ons een Portugese laurier komt kopen.

Portugese Laurier is tevreden met één jaarlijkse snoei

De Portugese Laurier, hoewel over het algemeen een snelgroeiende haag, vereist relatief minimaal onderhoud. Van de vele lauriersoorten - die allemaal snelle groeiers zijn - is de Portugese Laurier de langzaamst groeiende, die minder intensief onderhoud vereist. De meeste lauriersoorten vereisen twee snoeisessies per jaar, maar de Portugese Laurier variëteit is tevreden met één jaarlijkse snoei. Op die manier kunt u uw haag er mooi en netjes uit laten zien. Bovendien kunt u hiermee dikke takken vermijden die later moeten worden afgezaagd.