Hoge Siergrassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoge siergrassen als blikvanger in de tuin

Wanneer u een mooie volle tuin wilt hebben, dan hoeft u hier niet altijd planten of struiken voor te gebruiken. Hoge siergrassen rukken op in menig Nederlandse tuin. Het grote voordeel van deze siergrassen, is dat ze weinig onderhoud vergen. Jaarlijkse snoeien is vaak het enigste onderhoud wat ze nodig hebben en het volgende seizoen groeien ze gewoon weer aan. Met enkele groepjes siergrassen heeft u in een mum van tijd een volle tuin. Daarnaast zijn hoge siergrassen ook geschikt voor diverse soorten tuinen, van een mooie strakke stadstuin tot een weelderige en landelijke tuin. Probeer ook eens hoge siergrassen in uw tuin en zult hier zeker veel plezier aan beleven.

Welke soorten siergrassen zijn hoog?

Siergrassen zijn er in talloze soorten en maten. Lage siergrassen zijn voornamelijk bedoeld als bodembedekker, terwijl siergrassen die hoog zijn de tuin van karakter voorzien. Omdat er vele soorten hoge siergrassen zijn, kan het lastig zijn om een keuze te maken. U moet zich in eerste instantie afvragen waarvoor u de siergrassen in uw tuin plant. Wilt u genieten van bloeiende siergrassen of is het juist belangrijk dat het siergras groen blijft? Er zijn namelijk prachtige soorten met grote en soms delicate bloempluimen, maar ook siergrassen die als kenmerk hebben dat ze met de seizoenen mee kleuren. Welke soorten hoge siergrassen u ook wilt, vrijwel iedere soort zal geschikt zijn in uw tuin.

Hoge siergrassen kopen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u uw tuin wilt opsieren met hoge siergrassen, dan kunt u uw hoge siergrassen kopen bij Het Groene Paradijs. Wanneer u onze webshop bezoekt, dan zal het u opvallen dat wij een enorme keuze hebben uit vele soorten hoge, maar ook lage siergrassen. Wij hebben altijd wel een siergras die goed in uw tuin past. Heeft u nog vragen over het onderhoud of over welk soort siergras u het beste kunt bestellen? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij hebben alle kennis in huis om u van advies te voorzien over uw aankoop.