Laagblijvende Siergrassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Laagblijvende siergrassen als bodembedekker

Laagblijvende siergrassen zorgen voor veel sfeer in uw tuin. Deze worden in Nederland dan ook steeds populairder. Het is populair omdat het vaak als enige in het najaar nog kleur geeft aan uw tuin. Deze siergrassen worden veelal gebruikt als bodembedekker. Hierdoor krijgt onkruid geen ruimte in uw tuin. Laagblijvende siergrassen kopen zorgt ervoor dat u een onderhoudsvriendelijke tuin heeft.

Kleurrijke, laagblijvende siergrassen

Deze laagblijvende siergrassen online te bestellen. Binnen ons assortiment kunt u kiezen voor deze vaste planten in de kleuren bruin, paars, rood, geel, groen, roze en wit. De meest verkochte lage siergrassen zijn : Japanse Zegge, Leliegras en Zwenkgras. Men plant deze grassen ook wel eens in een border omdat de felle kleuren dan extra opvallen. De grassen zullen met name in de breedte groeien, de hoogte zal beperkt blijven. Het is belangrijk dat ze een vocht doorlatende en voedzame grond hebben.

Planten in uw tuin of in een pot

De laagblijvende siergrassen vragen weinig onderhoud. Zoals eerder beschreven kan het erg mooi zijn in een border. Met plantenbakken kan de tuin mooi aangekleed worden. Door het gebruik van plantenbakken kunt u goed aansluiten op de stijl van uw tuin. Plantenbakken ondersteunen de lijnen, kleuren en vormen van de grassen. Het is verstandig om te zorgen voor vorstbestendige bakken die niet bevriezen en uitzetten. Door te zorgen voor een goede drainage door een gat aan de onderkant te maken kan het overtollige water goed weglopen. Door hydrokorrels toe te voegen, loopt het beter weg. Echter hebben grassen in potten of bakken wel regelmatig water nodig en op warme dagen is het belangrijk om deze iedere dag water te geven. U kunt de grassen afhalen op onze locatie, op afspraak of u kunt het binnen ons gehele assortiment bestellen. Wij bieden de voordeligste tarieven, we maken namelijk geen hoge kosten tijdens het verkoopproces. Betalen kan via Ideal of creditcard. Makkelijk toch?