Toscaanse Jasmijn

4 producten

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
9.99 11.69
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.99 13.99
Trachelospermum 'Winter Ruby' Trachelospermum 'Winter Ruby' Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn

Toscaanse Jasmijn: populaire klimplant met geurende bloemetjes

De Toscaanse Jasmijn is een populaire klimplant dankzij haar geurende bloemetjes en wintergroene bladeren. De klimplant bindt zich bovendien niet aan de muur en blijft het hele jaar door mooi groen. Met de Toscaanse Jasmijn geniet u dan ook gegarandeerd van een mooie én makkelijk te onderhouden tuin of erfafscheiding. De Toscaanse Jasmijn kan zowel aan een houten schutting als gaaswerk of een andere klimplant (zoals de Hedera) opgroeien. De toepassingen zijn eindeloos. Het enige wat u hoeft te doen? Dat is de bodem goed voorbereiden. Zo krijgt de Toscaanse Jasmijn optimaal de kans om te groeien.

Toscaanse Jasmijn kopen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs kunt u een Toscaanse Jasmijn kopen. In onze webshop heeft u de keuze uit een Toscaanse Jasmijn met klassieke, witte bloemetjes of met vrolijke, gele bloemetjes. Welke variant uw voorkeur heeft, is afhankelijk van uw smaak en de inrichting van uw tuin of erfafscheiding. Daarnaast vindt u in onze webshop diverse andere (klim)planten die een mooi geheel vormen met de Toscaanse Jasmijn. Neem de tijd om onze collectie te ontdekken en maak uw tuin klaar voor de zomer. U waant zich spontaan op een romantische, Italiaanse locatie dankzij ons aanbod met Toscaanse Jasmijn en andere planten en bloemen!

Meer informatie over een Toscaanse Jasmijn bestellen

Wilt u meer informatie over een Toscaanse Jasmijn bestellen? Kijk dan rond op onze website en raadpleeg bijvoorbeeld de “veelgestelde vragen”. Zo kunt u de klimplant zowel op onze locatie ophalen als laten verzenden. Als u kiest voor verzenden, kunt u er natuurlijk op rekenen dat we de Toscaanse Jasmijn verzenden in een veilige en plantvriendelijke verpakking. De klimplant zal hierdoor heelhuids en in goede conditie bij u aan komen. Wilt u een persoonlijk advies of vindt u online geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via de e-mail, telefoon en het online contactformulier.