Garantie

Wij staan natuurlijk garant voor een product van de beste kwaliteit, geleverd door de beste kwekers die er te vinden zijn. Al deze kwekers voldoen al aan de strengste eisen met betrekking tot de kwaliteit van onze planten.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met de bij ons aangekochte planten, dan geven wij 1 maand groeigarantie. Deze gaat in nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen.

Zorg er wel voor dat U de grond waar de planten geplant worden goed is voorbereid.  

Werk de grond los tot minimaal 20cm diepte.  

Zorg voor voldoende voedingsstoffen in de grond, dit kan door potgrond te mengen met aarde. Beter is nog organische meststof te gebruiken, omdat dat deze een jaar lang werkt.

Als u zowel potgrond mengt met aarde en organo top toevoegd dan bereikt u het beste resultaat. Potgrond maakt de grond luchtig en zorgt voor kortdurende voeding, organo top zorgt voor langdurige voeding.

Voordat u de planten aanplant, zorg dat de wortels goed nat zijn, dompel ze in een emmer water bijvoorbeeld. 

Bij het aanplanten druk de aarde rond de plant goed aan, zodat de wortels goed contact maken met de aarde.

Geef de opvolgende weken altijd voldoende water, dus zorg dat de grond tot 10cm diepte vochtig is, dit omdat de wortel van de plant ook tot 10cm diepte zit.

Mocht er na opvolging van deze richtlijnen onverhoopt toch iets mis zijn, laat het ons weten!

Dus bent u niet tevreden met de aangekochte planten, laat het ons weten en wij zorgen dat er een passende oplossing wordt gezocht.

Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent!