Schaduwkruid

4 producten

Pachysandra terminalis 'Green Carpet' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Green Carpet' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Pachysandra terminalis 'Green Sheen' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Green Sheen' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Pachysandra terminalis 'Variegata' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Variegata' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Niet op voorraad 3.99
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid

Schaduwkruid voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker die er ook het hele jaar door mooi uit blijft zien? Dan bent u in Het Groene Paradijs op de juiste plek. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment van de mooiste planten, bomen en struiken voor u bij elkaar gezocht. Uiteraard horen hier ook bodembedekkers bij. Neem bijvoorbeeld het schaduwkruid. Dit is een bodembedekker die tot de populairste planten in zijn soort behoort. Niet verwonderlijk, want met dit kruid maakt u eigenlijk heel eenvoudig een prachtig groen tapijt voor in uw tuin.

Indrukwekkend groentint

Schaduwkruid is bij uitstek een populaire groenblijvende plant voor schaduwrijke locaties. Deze bodembedekker is bekend onder vele namen. Dikkemanskruid, Schaduwkruid of Pachysandra zijn namen die allemaal van toepassing zijn op deze plant. We hebben het over de Pachysandra terminalis. Een onderhoudsvriendelijke en niet veeleisende tuinplant die zich heerlijk thuis voelt, vooral in schaduwrijke delen van de tuin. Met zijn sterke groentint, verfraait het gebieden die weinig tot geen zon zien. Het verfraaien van de tuin op dergelijke locaties is geen gemakkelijke taak. Dit wordt vaak verzekerd door Schaduwkruid. Deze populaire en gerespecteerde bodembedekker is nu thuis in de tuinen en parken van Europa. Zijn landen van herkomst zijn China en Japan. Daar komt het Schaduwkruid in bossen voor. Onder tuinliefhebbers is Pachysandra terminalis een van de meest populaire bodembedekkers.

Schaduwkruid kopen bij de specialisten

Schaduwkruid ofwel Pachysandra is zo populair omdat het heel eenvoudig te planten en onderhouden is. Daar komt bij dat dit schaduwkruid er fenomenaal uitziet. Als u deze plant in uw tuin heeft staan is het net alsof u een mooi groen tapijt heeft aangelegd. Dit blijft ook het hele jaar door er prachtig uitzien. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. We vertellen u graag meer over het schaduwkruid en geven u dan ook meteen advies over hoe u uw groene tapijt straks het beste kunt gaan verzorgen. Schaduwkruid bestellen bij ons is daarbij ook nog eens heel eenvoudig.

Wilt u schaduwkruid bestellen?

Als u ertoe besluit om schaduwkruid te bestellen in onze webshop, dan hoeft u hiervoor alleen maar even de juiste tuinplant te zoeken. We hebben onze site dusdanig overzichtelijk ingedeeld dat u er op kunt rekenen dat u deze snel gaat vinden. Als u uw bestelling heeft afgerond zorgen wij ervoor dat het schaduwkruid snel bij u wordt afgeleverd. Dit altijd vers bij de kweker vandaan. Zo kunt u er op rekenen dat u straks een prachtige bodembedekker in uw tuin heeft! Meer weten? Neem dan met al uw vragen gewoon even contact met ons op.