Schoenlappersplant

8 producten

Bergenia cordifolia - Schoenlappersplant
actie
Bergenia cordifolia - Schoenlappersplant Schoenlappersplant
Bergenia 'Silberlicht' - Schoenlappersplant
actie
Bergenia 'Silberlicht' - Schoenlappersplant Schoenlappersplant 'Silberlicht'
Bergenia 'Bressingham White' - Schoenlappersplant
actie
Bergenia 'Bressingham White' - Schoenlappersplant Schoenlappersplant Bressingham White
Bergenia cordifolia 'Eroica' - Schoenenlappersplant
actie
Bergenia cordifolia 'Eroica' - Schoenenlappersplant Schoenenlappersplant
Bergenia 'Morgenröte' - Schoenenlappersplant
actie
Bergenia 'Morgenröte' - Schoenenlappersplant Schoenenlappersplant Morgenröte
Bergenia 'Harzkristall' - Schoenenlappersplant
actie
Bergenia 'Harzkristall' - Schoenenlappersplant Schoenenlappersplant Harzkristall
Bergenia 'Baby Doll' - Schoenenlappersplant
actie
Bergenia 'Baby Doll' - Schoenenlappersplant Schoenenlappersplant
Bergenia 'Abendglut' - Schoenlappersplant
actie
Bergenia 'Abendglut' - Schoenlappersplant Schoenlappersplant 'Abendglut'

Een bijzondere schoenlappersplant in de tuin

Na een koude of een natte winter, heeft u waarschijnlijk weer behoefte aan bloeiende bloemen in uw tuin. Dit kan uiteraard met de bekende bollen, zoals tulpen en hyacinten. Maar dit zijn maar tijdelijke bloemen. Wilt u vaste planten die al in het voorjaar gaan bloeien? Dan is de schoenlapperplant een goede keuze. Dit is misschien een vreemde naam voor een plant, maar dit is af te leiden van het blad van de plant, die wat leerachtig aanvoelt. Heel bijzonder is ook het feit dat het blad van de schoenlappersplant van groen naar rood kleurt als de nachten wat kouder gaan worden.

Een schoenlappersplant kopen voor bij u in de tuin

De schoenlappersplant, ook wel Bergenia benoemd, is een ontzettend makkelijke plant. De plant stelt namelijk geen hoge eisen aan de standplaats. Wel het liefste in een vochtige bodem. De schoenlappersplant is een laagblijvende plant en groeit tot maximaal 30 centimeter. De schoenlappersplant is daarom zeer geschikt als bodembedekker. De plant bloeit al vroeg in het voorjaar, voornamelijk in de maanden maart, april en mei. Het kan voorkomen dat de schoenlappersplant meerdere keren per jaar bloeit en dat u ook in de zomer van de bloemen kunt genieten. De kleine bloemen staan op hoge stelen in compacte trossen. De kleur is meestal roze of wit.

Een schoenlappersplant bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u niet iemand met groene vingers, maar u wilt wel leuke planten in de tuin? U kunt dan uw schoenlappersplant bestellen bij Het Groene Paradijs. Omdat deze plant zo gemakkelijk is in onderhoud, zult u hier geen werk aan hebben. Dit geldt ook voor het bestellen van de plant. Wij zorgen ervoor, dat de plant na bestelling perfect voor u wordt ingepakt en onbeschadigd bij u aankomt. Wij hebben hier immers al jarenlang ervaring mee en weten hoe bloemen en planten het beste verzonden kunnen worden. Heeft u ondanks het gemak van een onderhoudsvrije schoenlappersplant toch nog vragen? Dan zullen wij u graag van advies voorzien.