Sering

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

De mooiste seringen voor uw tuin

U bent op zoek naar een mooie plant die een perfecte aanvulling is voor uw tuin? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste planten bij elkaar staan. Planten die daarbij ook nog eens direct bij de kweker vandaan worden geleverd, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze helemaal vers zijn. Neem bijvoorbeeld de prachtige sering. Dit is een echte aanwinst voor uw tuin, waarbij u er op kunt rekenen dat deze lang meegaat. Een sering kopen is bij ons veilig en voordelig. Die sering bestellen doet u bij ons daarbij ook nog eens heel snel. We zorgen er dan voor dat de sering binnen vier dagen bij uw thuis staat.

Verscheidenheid aan kleuren

Ons assortiment laat niets te wensen over met zijn verscheidenheid aan kleuren. Seringen in de vaas zijn ook uitstekend als interieurdecoratie en laten elke kamer schitteren. Oorspronkelijk in een rijk violet, presenteert de wilde Syringa vulgaris 'Andenken an Ludwig Späth' zich. Deze variëteiten worden gekenmerkt door een bijzonder weelderige bloem, hun robuustheid, hun compacte groei en hun lange levensduur. Omdat ze ook nog eens winddicht zijn, zijn ze ook geschikt voor het planten van mooie bloemhagen. Ons assortiment bevat zelfs geschikte variëteiten voor degenen die geen grote tuin hebben: onze dwergsering is ideaal voor de bloempot op terras of balkon.

Eenvoudig een prachtige sering bestellen

Die sering die wij voor u in het assortiment hebben staan is een prachtige toevoeging aan uw tuin. We raden u dan ook aan om dit product in ons assortiment te bestellen als u de hoogste kwaliteit in huis wilt halen. U kunt bij ons een sering bestellen, maar u kunt daarnaast ook bij ons kijken wat we verder nog allemaal aan planten bij elkaar hebben staan. We geven u graag advies over welke planten het mooiste bij uw tuin zouden passen.