Beukenhaag

4 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm
actie
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm 13,33 strekkende meter Groene Beukenhaag in pot
499.99 599.99
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm
actie
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm Groene Beukenhaag Bladhoudend
799.99 899.99

Een beukenhaag als omlijsting

Een beukenhaag is een mooie dichte haag en kan daarom gezien worden als de omlijsting van uw tuin. Deze haag is te vinden in veel Nederlandse tuinen. Dit komt doordat hij bladhoudend is. Hij kan tegen de vorst en in de herfst verkleuren de bladeren van groen naar oranje. Het fijne van de haag is ook dat het bij alle tuinen past. Van minimalistische tuinen tot moderne tuinen, de haag weet deze tuin af te maken.

De voordelen van een beukenhaag

De beukenhaag is goedkoop in vergelijking met andere haagplanten, groeit snel, u kunt hem naar wens snoeien, is winterhard, is stormbestendig en u kunt door meerdere hagen naast elkaar te planten zelf kiezen hoe breed u de haag zou willen. Zolang de grond niet te nat is kan hij op elke grondsoort worden geplant. Uit onderzoek is tevens gebleken dat mensen zich graag bevinden in een groene omgeving. In het voorjaar is hij volgroeid met groene bladeren. Naast de groene variant bestaat ook de rode. Deze bladeren kleuren paars. Door de twee verschillende varianten zit er altijd een variant bij die uw tuin afmaakt.

De verzorging

Het planten van de haag kan het beste tussen begin november en begin april. De wortels kunnen goed op sterkte komen voordat deze tot volledige groei komen in het voorjaar. Tijdens droge dagen is het slim om met een druppelslang gedurende de dag water te geven. De grond blijft dan vochtig. U kunt de haag ook met de tuinslang water geven, maar doe dit dan in de avond. Het water trekt dan langzaam de grond in. Een beukenhaag bestellen kunt u eenvoudig doen via onze webshop. Deze kunt u volgen en deze wordt dan bij u thuis afgeleverd. U kunt ook de beukenhaag kopen en afhalen op onze locatie.