Campsis

4 producten

Campsis Radicans - Trompetklimmer
actie
Campsis Radicans - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
Campsis 'Summer Jazz Gold Trumpet' - Trompetklimmer
actie
Campsis 'Summer Jazz Gold Trumpet' - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
Niet op voorraad 17.99
Campsis 'Summer Jazz Fire Trumpet' - Trompetklimmer
actie
Campsis 'Summer Jazz Fire Trumpet' - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
14.99 17.99
Campsis 'Indian Summer' - Trompetklimmer
actie
Campsis 'Indian Summer' - Trompetklimmer Trompetklimmer Trompetbloem
14.99 17.99

Een campsis bestellen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs vindt u een zeer ruim assortiment aan de mooiste planten bij elkaar. Prachtige planten met groeigarantie, waarbij u er altijd op mag rekenen dat deze er prachtig uit gaan zien in uw tuin. We hebben een groot aantal verschillende planten, van vele verschillende geslachten. Zo verkopen wij ook planten van het geslacht campsis. Dit is een klein geslacht dat bestaat uit een tweetal verschillende planten, de trompetklimmer en de trompetbloem. Mooie planten die winterhard zijn, waarbij u er altijd op mag rekenen dat ze er mooi uitzien.

Online een campsis kopen

Bij Het Groene Paradijs vindt u de mooiste planten bij elkaar. We hebben geen tuincentrum of showroom, we bieden onze planten louter online aan. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op uw gemak ons aanbod te bekijken, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Voordeel hiervan is dat wij geen kosten hebben voor exploitatie van een grote winkel, waardoor wij minder kosten hebben. Dit berekenen we dan weer door in de prijzen die wij aan onze klanten rekenen. Zo zijn onze planten niet alleen erg mooi, maar ook zeer voordelig. Ook de campsis is hierdoor scherp geprijsd in onze webshop.

Campsis bestellen bij de specialist op het gebied van planten

Het Groene Paradijs levert alle planten direct bij de kweker vandaan. Met andere woorden: u mag er altijd op rekenen dat deze planten nog helemaal vers zijn en dat ze het ook in uw tuin schitterend gaan doen. Als u bij ons een bestelling maakt zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Indien u de planten liever op een later tijdstip ontvangt, dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. U bent er dan zeker van dat u thuis bent als de planten bij u worden afgeleverd. We leveren al onze planten met onze groeigarantie. We zijn ervan overtuigd dat de campsis er straks ook in uw tuin schitterend bij komt te staan.