Frambozenstruik

3 producten

Rubus idaeus 'Malling Promise' - Framboos
actie
Rubus idaeus 'Malling Promise' - Framboos Rode Framboos Malling Promise
7.99 9.99
Bekijk product
Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - Rode Herfstframboos
actie
Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - Rode Herfstframboos Rode Herfstframboos Autumn Bliss
Niet op voorraad 9.99
Bekijk product
Rubus idaeus 'Fallgold' - Framboos
actie
Rubus idaeus 'Fallgold' - Framboos Gele Framboosplant
12.22 13.99
Bekijk product

Frambozen voor in de tuin

Wilt u een gemakkelijk te onderhouden fruitstruik in de tuin? Dan maakt u een goede keuze met een frambozenstruik. Het grote voordeel van frambozen planten, is dat u hiermee een mooie struik in de tuin heeft met groen blad en tijdens de bloeiperiode bloemen én heerlijke vruchten die u in de keuken kunt gebruiken. Bij een goede standplaats en het juiste onderhoud, zult u genieten van een enorme oogst. Bovendien heeft u keuze uit verschillende soorten van de frambozenplant. De ene soort geeft al vruchten tijdens de zomerperiode, maar er zijn ook soorten waarmee u tijdens de herfstmaanden kunt oogsten.

Verzorging frambozenplant

Het onderhoud van de framboos plant is niet zo moeilijk. Met een beetje onderhoud heeft u al snel een zeer rijkelijke bloei. Het is erg belangrijk dat u let op de standplaats van de framboos struik. De struik houdt erg veel van de zon. Een zonnige plek is noodzakelijk. Hoe meer zon de framboos struik krijgt, des te talrijker zijn de vruchten. De soort is ook belangrijk. De Rode Framboos is een soort die bloeit met witte bloemen in april en mei en de frambozen komen te tevoorschijn vanaf juli t/m de vorstperiode. De Rode Herfstframboos geeft vruchten in het najaar en u kunt ook kiezen voor de Gele framboosplant. In plaats van rode frambozen, krijgt u gele frambozen. Het enige onderhoud wat u aan al deze soorten heeft, is in het voorjaar de framboos snoeien.

Frambozen struik online bestellen

Wilt u een frambozen struik kopen voor in uw tuin? Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Bezoek hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. U vindt hier diverse soorten van de frambozenstruik. Wij leveren uw framboos in pot met een hoogte van 40 tot 60 centimeter. Als u de framboos plant in uw tuin zet, dan zal deze zeker de 150 centimeter halen. Hiervoor geven wij ook een groeigarantie af. Desgewenst is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze kwekerij in Gilze. Wilt u meer weten over de framboosstruik? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.