Leliegras

7 producten

Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras Leliegras
Liriope muscari 'Ingwersen'
actie
Liriope muscari 'Ingwersen' Leliegras
Liriope muscari 'Silvery Sunproof'
actie
Liriope muscari 'Silvery Sunproof' Bont Leliegras
Niet op voorraad 5.99
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras Bont Leliegras

Leliegras bij Het Groene Paradijs

U wilt eens een keer een andere soort siergras in uw tuin hebben staan? Een soort siergras met een iets ander uiterlijk dan het gras dat iedereen eigenlijk wel kent? Waarom kijkt u dan niet eens een keer in ons assortiment? Bij Het Groene Paradijs verkopen we namelijk meerdere verschillende soorten siergras. Een van de meer opvallende soorten is het zogeheten leliegras. Het is ook bekend onder de Latijnse naam Liriope muscari. Het is een zeer bijzonder gras dat een waardevolle aanvulling kan zijn voor uw tuin. De Latijnse naam vertaalt zich vrij naar 'op blauwe druifjes lijkend leliegras' en dat is niet eens zo'n hele gekke omschrijving.

Leliegrassen in uw tuin

Eigenlijk is leliegras helemaal geen echte soort gras. Het is een plant die er natuurlijk wel heel mooi bijstaat als u hem in de buurt van gras neerzet. Het is een tuinplant met een zeer opvallend bloemdek, die ook heel duidelijk tot de leliefamilie behoort. De plant heeft lange, smalle bladeren en de hiervoor al benoemde druifachtige bloemetjes. Deze plant komt langzaam op gang. Hij bloeit namelijk pas in de zomer en herfst. Mooi hieraan is dan weer wel dat hij daarna de hele winter mooi groen blijft. Het is een echte schoonheid waar u niet heel veel omkijken naar heeft als ze in uw tuin staat. Leliegras is dan ook een mooie oplossing als u niet heel veel tijd heeft om aan plantverzorging te besteden.

Leliegras kopen bij Het Groene Paradijs

In de webshop van Het Groene Paradijs vindt u alle verschillende soorten planten overzichtelijk bij elkaar. We raden u aan om gewoon een keer rustig te bekijken welke planten u er het mooiste uit vindt zien. We geven u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te maken voor een plantensoort die echt bij uw tuin past. Misschien eens een keer een plant die u nog nooit in uw tuin heeft neergezet? Of liever een prachtige bodembedekker of struik? Neem met al uw vragen gewoon even contact met ons op. We voorzien u graag van advies.