Carpinus betulus

1 product

Carpinus betulus - Haagbeuk
actie
Carpinus betulus - Haagbeuk Bladverliezende Haagbeuk

De Carpinus betulus bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een mooie beuk in uw tuin neerzetten? Heeft u hier de ruimte voor, zodat de boom volledig tot zijn bloei kan komen? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs meerdere mooie beuken voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Carpinus betulus. Dit is een beuk die ook wel bekend is onder de naam haagbeuk. Dit is een variant van de beuk die het prachtig doet als haag. Het is daarbij wel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze plant regelmatig wordt bijgesnoeid. Als u dit doet heeft u straks een prachtige haag in uw tuin. Een Carpinus betulus kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs.

Online een Carpinus betulus kopen

De Carpinus betulus is een plant die sneller groeit dan andere soorten beuken voor in hagen. Daarbij krijgt de plant vroeger in het voorjaar nieuwe bladeren en kan deze plant goed groeien op kleigrond. Het is daarbij wel zo dat de plant in het koudere seizoen haar bladeren volledig verliest. De Carpinus betulus is een van de meest voordelige soorten haagbeuk. Het is een plant die het in iedere tuin goed kan doen. We vertellen u graag meer over het planten en onderhouden van deze haagbeuk. U kunt hiervoor ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij over onze planten voor u klaar hebben staan.

Eenvoudig een Carpinus betulus bestellen in onze webshop

Als u uw oog heeft laten vallen op de Carpinus betulus, dan raden wij u aan om deze in onze webshop te bestellen. We hebben geen showroom waar u de haagplanten kunt komen bekijken, maar bieden u wel uitgebreide informatie en duidelijke foto’s in deze webshop. Daarbij heeft u wel de mogelijkheid om de planten bij ons op te komen halen als u dit wenst. Wij kunnen ze natuurlijk ook bij u komen afleveren. We zorgen ervoor dat dit snel en veilig gebeurt. Een Carpinus betulus kopen? Bij Het Groene Paradijs kunt u hier snel van gaan genieten!