Tijm

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een tijm plant kopen

Tijm is een kruid dat in veel tuinen in Nederland te vinden is. Niet verwonderlijk, want tijm is een veelzijdig plantje dat veel wordt gebruikt in de Europese keukens. Bent u op zoek naar een tijm plant die u eenvoudig in uw eigen tuin kunt planten? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Uiteraard is onze tijm ook op een balkon te plaatsen. Met een beetje liefde en aandacht heeft u dan binnen de kortste keren een flinke tijmplant tot uw beschikking. Een plant die u bij ons dan ook nog eens tegen de scherpste prijzen kunt kopen!

Een tijm plant voor in uw tuin

Natuurlijk is het mogelijk om tijm ofwel Thymus en andere kruidenplanten gewoon in de winkel te kopen. Maar is het eigenlijk niet veel lekkerder om dit gewoon vers uit uw eigen tuin te kunnen plukken? U hoeft uzelf dan ook geen zorgen te maken over waar de tijm vandaan komt en of dit wel helemaal onbewerkt is. Uw eigen tijm plant wordt zo een leverancier van de beste kruiden, voor de lekkerste gerechten. Heeft u wellicht vragen over de tijm plant en hoe u deze het beste kunt onderhouden? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Wij staan altijd klaar om deze snel en duidelijk voor u te beantwoorden.

Vandaag nog een tijm plant kopen

Wilt u vandaag nog een tijm plant kopen? Dan is dat bij ons heel eenvoudig, u hoeft de deur er niet voor uit! Voeg de tijm planten die u nodig heeft toe aan uw winkelwagentje en rondt daarna uw bestelling af. Wij zorgen er dan voor dat uw nieuwe tijm planten, alsmede eventuele andere tuinplanten die u in uw tuin wilt zetten, zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. U heeft hierbij de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer u uw nieuwe planten zou willen ontvangen. Aangezien wij geen showroom hebben, kunnen wij alle planten in ons assortiment tegen de scherpst mogelijke prijzen aanbieden.