Tuinplanten

1467 producten

Aster novi-belgii 'Crimson Brocade' - Herfstaster
actie
Aster novi-belgii 'Crimson Brocade' - Herfstaster Herfstaster
Coreopsis rosea 'American Dream' - Meisjesogen
actie
Coreopsis rosea 'American Dream' - Meisjesogen Meisjesogen American Dream
Coreopsis lanceolata 'Sterntaler' - Meisjesogen
actie
Coreopsis lanceolata 'Sterntaler' - Meisjesogen Meisjesogen Sterntaler
Coreopsis grandiflora 'Presto' - Meisjesogen
actie
Coreopsis grandiflora 'Presto' - Meisjesogen Meisjesogen Presto
Coreopsis grandiflora 'Solanna Golden Sphere' - Meisjesogen
actie
Coreopsis grandiflora 'Solanna Golden Sphere' - Meisjesogen Meisjesogen
Coreopsis grandiflora 'Sunfire' - Meisjesogen
actie
Coreopsis grandiflora 'Sunfire' - Meisjesogen Meisjesogen
Armeria pseudarmeria 'Ballerina White' - Engels Gras
actie
Armeria pseudarmeria 'Ballerina White' - Engels Gras Engels Gras Ballerina White
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' - Engels Gras
actie
Armeria pseudarmeria 'Ballerina Purple Rose' - Engels Gras Engels Gras Ballerina Purple Rose
Niet op voorraad 3.99
Cortaderia selloana - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana - Pampasgras Pampasgras
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst Japanse Hulst 'Dark Green'
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Maagdenpalm
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie 'Maigrun'
Geranium 'Rozanne' - Ooievaarsbek
actie
Geranium 'Rozanne' - Ooievaarsbek Ooievaarsbek 'Rozanne'
Nepeta faassenii - Kattenkruid
actie
Nepeta faassenii - Kattenkruid Kattenkruid
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei
Campanula Portenschlagiana - Klokjesbloem
actie
Campanula Portenschlagiana - Klokjesbloem Klokjesbloem Portenschlagiana
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras
actie
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras Blauw Schapengras
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Convexa' - Japanse Hulst Chinese Hulst Convexa
Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras
actie
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras Japans Bloedgras Red Baron
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras Vingergras

Tuinplanten online kopen

Het Groene Paradijs biedt u snelle leveringen op goedkope tuinplanten die u achteraf kunt betalen. Daarnaast krijgt u bij iedere bestelling een gratis groeigarantie. Dit houdt in wanneer u niet tevreden bent over de groei van de bodembedekkers dat wij gratis nieuwe toesturen. Deze extra services hebben er mede voor gezorgd dat onze klanten ons met een 9.2 beoordelen. Bekijk hierboven ons ruime bodembedekkers assortiment.

Tuinplanten aanbieding

Natuurlijk bent u op zoek naar de mooiste en beste tuinplanten die er in uw regio te vinden zijn, maar dankzij het internet kunt u erg eenvoudig bij onze webshop bestellen. Maar u vraagt u misschien af wanneer kan ik het beste deze tuinplanten bestellen? Dit is een goede tip van ons : regelmatig heeft Het Groene Paradijs acties en promoties via onze social media kanalen. Als u ons volgt op Facebook en Instagram, dan zult u zien dat wij enkel keren per jaar goedkopere planten aanbieden in onze ; tuinplanten aanbieding. Hier geven wij soms zelfs gratis pakketten met planten cadeau aan de volgers en deelnemers van onze social media promoties. Al vele tevreden klanten zijn u voor gegaan en sommige zijn de gelukkige winnaar van deze gratis pakketten met diverse tuinplanten.

Tuinplanten winterhard?

Als u zo het assortiment van Het Groene Paradijs bekijkt zult u misschien denken wat een mooie planten allemaal, maar wat als het stevig gaat vriezen in ons grillige kikkerlandje? Vriezen al mijn dierbare, pas aangekochte tuinplanten dan niet dood? Dit is een veel gehoorde vraag en natuurlijk beantwoorden wij deze graag voor u. Het is namelijk zo dat 95% van het totale aanbod aan planten op onze webshop goed, tot zeer goed winterhard is en dus tegen een behoorlijke vorst bestand zijn. Dit komt omdat wij de jonge planten kopen van kwekers uit Nederland en Belgie die deze planten in de buitenlucht opkweken. Hierdoor worden de planten goed afgehard, zoals ze dat zeggen. Dat wil zeggen dat deze planten bestand raken tegen het klimaat van Nederland en Belgie. Daarom zijn het grootste deel van de aangeboden tuinplanten winterhard. U kunt dus gerust zijn wat betreft de levensduur van uw tuinplanten, deze zijn wel bestand tegen een pittige winter. Mochten er planten zijn die minder winterhard zijn, dan wordt dit duidelijk door ons aangegeven in de productomschrijving. Sommige tuinplanten dient u af te dekken middels wat plastic en/of wat stro of dood blad.

Tuinplanten online

Het Groene Paradijs biedt u snelle leveringen op tuinplanten online aangeschaft. Daarnaast krijgt u bij iedere bestelling een gratis groeigarantie. Dit houdt in wanneer u niet tevreden bent over de groei van de tuinplanten dat wij gratis nieuwe toesturen. Deze extra services hebben er mede voor gezorgd dat onze klanten ons met een 9.2 beoordelen. Bekijk hierboven ons ruime tuinplanten online assortiment.

Vaste tuinplanten

tuinplanten online groei in schaduwHet voordeel van vaste tuinplanten is dat ze in het voorjaar beginnen met bloeien en in de zomer uitbloeien. Hoewel ze in het najaar afsterven leven ze ondergronds verder. In het voorjaar begint het proces weer opnieuw en krijgt u weer opnieuw bloeiende planten. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw tuinplanten. Net zoals bij iedere tuinplant, is het ook belangrijk om vaste planten goed te snoeien. De plant krijgt dan de kans om zich goed te herstellen en hoeft geen energie meer te steken in dode aftakkingen. Zorg er ook voor dat de planten in een rijke bodem komen te staan. Een combinatie van goed afsnoeien en een rijke bodem zorgt ervoor dat ze ieder jaar sterker en groter terugkomen.

Kunnen tuinplanten in een pot?

Tuinplanten in pot zijn een goede manier om uw terras een stuk groener te maken. Het grote voordeel is dat u precies een plant kunt plaatsen waar u zelf wilt. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk de planten van positie wisselen op het moment dat u uw terras een ander uiterlijk wilt geven. Let erop dat tuinplanten in pot genoeg water krijgen en dat ze staan in een voedende bodem. Als de planten in gunstige omstandigheden staan, kunnen ze helemaal tot bloei komen.

Kunnen tuinplanten in de schaduw?

Heeft u een plek in uw tuin waar vaak schaduw is? Maar waar u wel graag planten wilt hebben? Hoewel de meeste planten liever zonlicht hebben, zijn er ook tal van tuinplanten die goed kunnen groeien in de schaduw. Hierdoor kunt u toch planten plaatsen onder bijvoorbeeld grote bomen. Filter simpelweg onder ‘standplaats’ op schaduw en bekijk ons overzicht aan tuinplanten die goed kunnen bloeien in de schaduw.

Wanneer tuinplanten planten?

Tuinplanten online

U hebt uw tuinplanten online gekocht en moet nu gaan bepalen waar en wanneer u de tuinplanten gaat planten. Het is verstandig om bij de volgende punten stil te staan:

  • Bij wat voor soort standplaats gedijt de tuinplant die u wilt aanleggen?

Plant tuinplanten die een zonnige standplaats nodig hebben niet in de schaduw, anders zal de plant niet goed bloeien, ondanks dat u de aanplanting nog zo zorgvuldig heeft uitgevoerd. Bij het Groene Paradijs kunt middels de filter “standplaats” gemakkelijk de tuinplanten opsporen die een standplaats nodig hebben die u in uw tuin kunt bieden.

  • Omvang van de tuinplant

Koopt u de tuinplanten online, dan moet u er rekening mee houden dat de tuinplant nog gaat groeien, zorg dus voor een plek waar de tuinplant genoeg ruimte heeft om te groeien. De hoogte van de volwassen plant vindt u eenvoudig terug onder de specificaties van de tuinplant op de site van het Groene Paradijs. Bij de specificaties van de tuinplanten staat ook aangegeven hoeveel stuks u per strekkende meter en vierkante meter nodig heeft en er zijn afbeeldingen beschikbaar met een schematisch aanplantvoorbeeld. Hiermee voorkomt u dat u de tuinplanten te dicht op elkaar plaatst, wat een belangrijk punt is bij het planten.

  • Bloeiseizoen tuinplanten

Dat je de tuinplanten online heel het jaar door kunt kopen en kunt planten, betekent niet dat elke tuinplant ook het hele jaar door groen is. Als u in het eind van het najaar besluit te gaan planten maar wel meteen een groene tuin wilt, houd dan rekening met de zogenaamde wintergroenheid van de planten. Een wintergroene tuinplant behoudt in het winterseizoen zijn (groene) bladeren. Ook kunt u bij het uitkiezen van uw tuinplanten rekening houden met het bloeiseizoen van de planten. Wilt u meteen kunnen genieten van in bloei staande tuinplanten? Selecteer in de webshop dan onder “bloeiperiode” de huidige maand.

tuinplanten online

Toch valt er ook veel voor te zeggen om de tuinplanten in het najaar te planten. Door planten met een bloeiseizoen in het voorjaar al in het najaar te planten, pakt u als het ware het bloeiseizoen van de planten nog helemaal mee. Door de planten in hun rustperiode in het najaar te planten, hebben ze meer kans om goed aan te groeien dan wanneer ze in het drogere voorjaar worden geplant.

  • Het planten zelf

Het planten doet u vervolgens door een ruim gat te graven, de plant hier rechtop in te zetten, de aarde erop te gooien en aan te stampen. Zorg ervoor dat de wortels goed met aarde worden omhuld. Bewater uw nieuwe tuinplanten.

Wanneer tuinplanten online kopen?

Laat je bij het aanschaffen van tuinplanten en bodembedekkers dus niet tegenhouden door het seizoen; met tuinplanten van het Groene Paradijs kunt u gewoon beginnen met het aanleggen van een (nieuwe) tuin, zolang het niet vriest. Let eventueel op de bloeiperiode van de tuinplanten, zodat u kunt bepalen wanneer u ze dient aan te planten om ze hetzelfde jaar nog in volle bloei in uw tuin te kunnen zien. Alvast veel plezier met het geven van een plekje aan uw nieuwe groene aanwinsten. Mocht u nog specifieke vragen hebben over het tuinplanten online kopen, neem dan gerust contact met ons op.