Levertermijn

Op het moment moet u rekening houden met een levertijd van 2 tot 10 werkdagen.

Attentie : Houdt u er rekening mee dat wij gesloten zijn van 16 juli tm 31 juli. Deze twee weken zullen wij geen bestellingen verzenden en zijn wij niet bereikbaar, zowel telefonisch als per email. Bestellingen geplaatst vanaf 10 juli zullen pas verzonden worden vanaf 1 augustus. Ook zijn wij weer bereikbaar vanaf 1 augustus. Wij wensen u een fijne zomervakantie !

Dit betekent dat vanaf het moment dat wij de betaling van u ontvangen hebben, uw bestelling verzameld wordt en zo snel mogelijk verzonden wordt met PostNL of DHL koerier service.

In de checkout kunt u kiezen voor 3 verzendopties :

- PostNL of DHL verzenden naar uw huisadres 

- Afhalen bij een PostNL of DHL servicepunt bij u in de buurt

- Afhalen bij Groeneparadijs.nl in Gilze (gratis)

Mocht het echter zo zijn dat er producten buiten onze vaste kanalen moeten worden ingekocht, zal dit een iets langere levertijd met zicht mee brengen.

Onze transporteur PostNL of DHL stuurt u een bericht zodra uw bestelling onderweg is. Ook geeft PostNL of DHL u de mogelijkheid om een andere levertijd of een ander afleveradres te overleggen.

Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u een briefje op uw voordeur hangen voor de bezorger met daarop afleverinstructies (bv onder de carport wegzetten aub) zal de bezorger uw bestelling leveren.

Er is geen handtekening vereist.

 

Ter info: Waarom staan er veel planten op tijdelijk uitverkocht?
Door een schaarste op de plantenmarkt zijn diverse producten op dit moment niet leverbaar. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. De beschikbaarheid van planten kan iedere week veranderen. Voor een groot deel is dit afhankelijk van het moment waarop de nieuwe teelt van planten weer goed door geworteld is.