Dwergmispel

7 producten

Cotoneaster horizontalis - Dwergmispel
actie
Cotoneaster horizontalis - Dwergmispel Dwergmispel
Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel
actie
Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel Dwergmispel
Cotoneaster dammeri 'Major' - Dwergmispel
actie
Cotoneaster dammeri 'Major' - Dwergmispel Dwergmispel
Cotoneaster suecicus 'Skogholm' - Dwergmispel
actie
Cotoneaster suecicus 'Skogholm' - Dwergmispel Dwergmispel 'Skogholm'
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel Dwergmispel
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel Groenblijvende Dwergmispel Coral Beauty
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel
actie
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel Dwergmispel Eichholz

Een dwergmispel voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie, opvallende verschijning voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal mooie tuinplanten en struiken staan. Hier behoort ook de Dwergmispel toe. Dit is een plant die ook in uw tuin er zonder enige twijfel prachtig bij zal staan. Het is een struik zoals u deze vast wel eens heeft gezien. Met zijn rode vruchten is hij een opvallende verschijning. Er zijn meerdere verschillende soorten van deze plant te krijgen, we raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te kijken als u de Dwergmispel ofwel Cotoneaster wel in uw tuin wil zien staan.

Eenvoudig een dwergmispel bestellen

Wilt u een dwergmispel bestellen bij Het Groene Paradijs? Dat is bij ons altijd heel eenvoudig. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om hier de Cotoneaster te vinden die het beste bij de rest van uw tuin past. Bij ons krijgt u altijd tuinplanten die direct van onze kweker vandaan komen. We werken samen met een kweker die met de grootst mogelijke zorg met de planten omgaat. Zo weet u zeker dat u straks een plant krijgt die helemaal vers is en waarvan u er op kunt rekenen dat deze mooi gaat groeien. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Heeft u vragen over de Dwergmispel?

Een dwergmispel kopen is bij Het Groene Paradijs heel veilig en zeker. We zorgen ervoor dat de planten netjes bij u worden afgeleverd. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. Met een Dwergmispel haalt u een prachtige struik in huis, die met de juiste zorg en aandacht uit kan groeien tot een schitterend onderdeel van uw tuin.