Tegen Groene Aanslag

3 producten

Luxan Patio 1000ml
actie
Luxan Patio 1000ml Middel tegen Onkruid, Mos en Algen
38.99 39.99
Luxan Patio 500ml
actie
Luxan Patio 500ml Middel tegen Onkruid Mos en Algen
23.99 24.99
Dimaxx Ultra 500ml Dimaxx Ultra 500ml Bestrijdingsmiddel tegen groene aanslag

Uw groene aanslag weg met een aanslagverdelger

Wanneer na een lange winter de eerste lentedagen weer aanbreken, dan wordt het tijd om de tuin in te gaan. Hoe graag u ook wilt, rustig op een terras van het zonnetje genieten zit er nog niet in. De winter heeft ongetwijfeld zijn sporen nagelaten en hier moet u iets aan doen. Dit geldt bijvoorbeeld voor groene aanslag van algen en mos. De aanslag kan overal opzitten, maar is vooral aanwezig op de bestrating van het terras of op de tuinmeubelen die ´s winters buiten hebben gestaan. Om enorm veel boenwerk te voorkomen, kunt u een aanslagverdelger aanschaffen.

Waarom een aanslagverdelger kopen?

Zelf boenen met een sopje zal maar al te vaak weinig solaas bieden om groene aanslag van algen te verwijderen. Veel beter is het om bijvoorbeeld Dimaxx Ultra te gebruiken. Dit middeltje in een handige spuitflacon spuit u op de groene aanslag en laat u zijn werk doen. De groene aanslag zal dan vanzelf verdwijnen. Tevens zorgt het voor een langdurige bescherming van de ondergrond. U kunt weer de hele zomer genieten van een heldere ondergrond. Dimaxx Ultra werkt onder andere op bestratingen, zoals tegels, hout, kunststof, glas en u kunt er ook muren en daken mee bewerken. Ook uw tuinmeubelen zullen na een behandeling weer helemaal vrij zijn van groene aanslag.

Een aanslagverdelger bestellen bij Het Groene Paradijs

Maak alle oppervlaktes weer vrij van groene aanslag met een aanslagverdelger. De aanslagverdelger kunt u onbeperkt inzetten op vrijwel alle oppervlakken en is onschadelijk voor uw gazon en planten. Als u dit ook wel wat lijkt, dan kunt u een aanslagverdelger bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan heel gemakkelijk in onze webshop. Bestel de aanslagverdelger tezamen met leuke planten of struiken en u kunt de tuin weer helemaal gereedmaken voor de lente en de zomer. Niets is namelijk zo lekker om bij mooi zonnig weer, plaats te nemen op een schoon terras.