Dropplant

9 producten

Agastache Blue Fortune - Dropplant
actie
Agastache Blue Fortune - Dropplant Dropplant Blue Fortune
Agastache 'Black Adder' - Dropplant
actie
Agastache 'Black Adder' - Dropplant Dropplant Black Adder
Agastache 'Purple Haze' - Dropplant
actie
Agastache 'Purple Haze' - Dropplant Dropplant Purple Haze
Agastache rugosa 'Golden Jubilee' - Dropplant
actie
Agastache rugosa 'Golden Jubilee' - Dropplant Dropplant
Agastache 'Rosie Posie' - Dropplant
actie
Agastache 'Rosie Posie' - Dropplant Dropplant
Agastache rugosa 'Little Adder' - Dropplant
actie
Agastache rugosa 'Little Adder' - Dropplant Dropplant
Agastache 'Beelicious Purple' - Dropplant
actie
Agastache 'Beelicious Purple' - Dropplant Dropplant
Agastache foeniculum - Dropplant
actie
Agastache foeniculum - Dropplant Dropplant
Agastache rugosa 'Alabaster'
actie
Agastache rugosa 'Alabaster' Koreaanse Munt Alabaster

Een dropplant bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie, bijzondere plant voor in uw huis of tuin? Neem dan eens een kijkje bij Het Groene Paradijs. We hebben in onze webshop een groot aantal mooie tuinplanten voor u klaarstaan. Prachtige vaste planten die er met de juiste verzorging heel wat jaartjes prachtig bij zullen staan. Neem bijvoorbeeld de dropplant. Deze hebben wij in meerdere verschillende uitvoeringen voor u klaarstaan. Het is een plant die lekker ruikt en die het in uw tuin zeker goed kan doen. Een mooie plant om zodoende eens te overwegen als u wat kleur aan uw tuin toe wilt voegen!

Een dropplant kopen

Wilt u online een dropplant kopen? Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres. We hebben een groot aantal mooie planten voor u klaarstaan en raden u dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in ons uitgebreide assortiment. Een dropplant bestellen is bij ons ook al heel eenvoudig. Gewoon even een kijkje nemen om te zien welke dropplant u het mooiste vindt. De dropplant ofwel Agastache is een plant die lange tijd bloeit. Hij staat het liefste op een zonnige plek in de tuin en ziet er dan van juni tot en met augustus prachtig uit. En volgend jaar geniet u gewoon weer van de dropplant, want deze plant is winterhard.

Meer weten over onze planten?

Een dropplant bestellen is bij ons heel simpel. U geeft gewoon aan hoeveel planten u wilt kopen en vult uw gegevens in. Wij zorgen er dan voor dat uw planten zo snel mogelijk in goede staat uw kant op worden gestuurd. Meer weten over de dropplant, of deze dropplant kopen? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo bent u in een handomdraai helemaal op de hoogte van hoe het bij ons werkt. We hebben geen showroom waar u de planten kunt komen bekijken, maar hebben wel uitgebreide informatie op onze site staan voor u.