Tegen Onkruid en Mos

2 producten

Luxan Patio 1000ml
actie
Luxan Patio 1000ml Middel tegen Onkruid, Mos en Algen
38.99 39.99
Luxan Patio 500ml
actie
Luxan Patio 500ml Middel tegen Onkruid Mos en Algen
23.99 24.99

Onkruidverdeling moet u in de tuin blijven doen

Iedereen met een tuin weet dat onkruid uw tuin ontsiert en zelfs zeer hardnekkig kan woekeren. Onkruid overwoekerd dikwijls de mooie planten en struiken waar u zoveel werk mee heeft gehad. Laat uw werk niet voor niets zijn en zorg dat u een goede vorm van onkruidverdeling in huis haalt, waardoor u van het onkruid afraakt. Maar al te vaak wordt onkruid met de hand uit de grond getrokken, maar net zo vaak groeit het weer net zo hard op. Daarom kan een bestrijdingsmiddel de onkruidverdeling een handje helpen en zonder dat uw mooie planten en struiken worden aangetast.

Onkruid verdelgen met een effectief middel

Er zijn diverse middelen te koop om onkruid te verdelgen. Wilt u een effectief middel tegen hardnekkig onkruid? Probeer dan eens Genoxone. Dit middel kan vrijwel alle hardnekkige onkruid en distels verwijderen. Brandnetel, heermoes en zevenblad zijn vormen van onkruid die dit middel aanpakt. Dit is een typisch middel om onkruid te verdelgen rondom planten en struiken in uw borders of plantenbakken. Dit middel werkt niet op uw gazon. Daarvoor kunt u Primstar gebruiken. Dit is een speciaal middel voor weides en gazons. Ook hier kan soms hardnekkig onkruid groeien en is lastig te verwijderen. Met behulp van Primstar zal dit u toch lukken.

Bestel bij Het Groene Paradijs uw onkruidverdelger

Bent u op zoek naar een goede onkruidverdelger? Neemt u dan eens een kijkje in de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons vindt u diverse soorten onkruidverdelgers, die u helpen om van uw onkruid af te komen. Wanneer u de onkruidverdelger inzet, zult u snel van uw onkruid af zijn. Bestel daarom ook enkele leuke planten of struiken mee, zodat u de plekken waar het onkruid groeide direct kunt opvullen met een mooie plant of struik. U tuin zal met hulp van een onkruidverdelger weer toonbaar zijn.