Ligusterhaag

4 producten

Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag
actie
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag Ligusterhaag
Ligustrum vulgare 'Atrovirens'
actie
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' Wintergroene Ligusterhaag
Pokon beuken en hagen voeding 2,5 kg inhoud Pokon beuken en hagen voeding 2,5 kg inhoud
Niet op voorraad
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag

Een ligusterhaag kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie ligusterhaag voor in uw tuin? Dan zit u goed bij Het Groene Paradijs. We hebben namelijk de ligusterhaag volop voor u klaarstaan. Dit is een prachtige haagplant die het in elke tuin goed kan doen. Wilt u een ligusterhaag kopen, dan zijn deze in meerdere verschillende uitvoeringen terug te vinden. Neem eens een kijkje op de productpagina’s om te zien welke haag u het beste in uw tuin vindt passen. U kunt er altijd op rekenen dat u bij ons iets moois vindt dat het goed gaat doen in uw tuin.

Online een ligusterhaag bestellen

We willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw tuin er nog mooier uit te laten zien. Schroom dan ook niet om bij ons te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt hier ook altijd even contact over opnemen met onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over welke planten het beste in uw tuin passen en hoe u deze bij ons bestelt. Als u bij ons een bestelling doet, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Alles wat wij verkopen komt direct bij onze kweker vandaan. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit en een scherpe prijs garanderen.

Meer weten over onze producten?

We hebben bij al onze producten uitgebreide informatie voor u klaarstaan. Neem deze goed door als u een bestelling bij ons wilt maken. We verkopen planten voor elke soort tuin. De mooiste haagplanten die er te vinden zijn, met groeigarantie. Die ligusterhaag bestelt u dan ook heel eenvoudig bij ons. We helpen u graag bij het zoeken van de haag die het beste bij uw tuin past. Daarbij geven we u ook informatie over het onderhoud van uw nieuwe ligusterhaag.