Ligusterhaag

4 producten

Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag
actie
Ligustrum ovalifolium - Ligusterhaag Ligusterhaag
4.44 4.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster
actie
Ligustrum vulgare 'Atrovirens' - Liguster Wintergroene Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' - Liguster
actie
Ligustrum japonicum 'Rotundifolium' - Liguster Liguster
14.44 15.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product

Een ligusterhaag kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie ligusterhaag voor in uw tuin? Dan zit u goed bij Het Groene Paradijs. We hebben namelijk de ligusterhaag volop voor u klaarstaan. Dit is een prachtige haagplant die het in elke tuin goed kan doen. Wilt u een ligusterhaag kopen, dan zijn deze in meerdere verschillende uitvoeringen terug te vinden. Neem eens een kijkje op de productpagina’s om te zien welke haag u het beste in uw tuin vindt passen. U kunt er altijd op rekenen dat u bij ons iets moois vindt dat het goed gaat doen in uw tuin.

read-more-splitter

Online een ligusterhaag bestellen

We willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw tuin er nog mooier uit te laten zien. Schroom dan ook niet om bij ons te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. U kunt hier ook altijd even contact over opnemen met onze klantenservice. Zij vertellen u graag meer over welke planten het beste in uw tuin passen en hoe u deze bij ons bestelt. Als u bij ons een bestelling doet, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Alles wat wij verkopen komt direct bij onze kweker vandaan. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit en een scherpe prijs garanderen.

Meer weten over onze producten?

We hebben bij al onze producten uitgebreide informatie voor u klaarstaan. Neem deze goed door als u een bestelling bij ons wilt maken. We verkopen planten voor elke soort tuin. De mooiste haagplanten die er te vinden zijn, met groeigarantie. Die ligusterhaag bestelt u dan ook heel eenvoudig bij ons. We helpen u graag bij het zoeken van de haag die het beste bij uw tuin past. Daarbij geven we u ook informatie over het onderhoud van uw nieuwe ligusterhaag.