Clematis

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een mooie clematis voor uw tuin?

Wat is het hebben van een tuin toch een fantastische hobby. U heeft hier volop de keuze om de mooiste planten en bomen neer te zetten en zo een unieke plek te scheppen. We hebben bij Het Groene Paradijs de mooiste planten voor u bij elkaar gezet. Neem bijvoorbeeld een clematis, die uit de ranonkelfamilie komt. We hebben het dan over lianen die in elke tuin er prachtig uit komen te zien. De clematis is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, kijk dan ook even welke het beste bij uw tuin past. Een clematis bestellen is bij ons heel eenvoudig. Gaat u bij ons een clematis kopen? Dan haalt u een plant in huis die direct bij de kweker vandaan komt.

300 soorten clematis

Clematis, ook wel bosranken genoemd, zijn de boegbeelden onder de klimplanten. Ze behoren tot de boterbloemfamilie (Ranunculaceae) en imponeren met een enorme verscheidenheid aan bloemen. Met hen kan bijna elke plaats in de tuin en op het huis en terras worden verfraaid. Er zijn meer dan 300 soorten clematis, waarvan de mooiste exemplaren in onze winkel te vinden zijn. Deze verschillen allemaal min of meer in vorm en structuur. De naam komt uit het Latijn. Daar betekent clematis zoveel als scheutas of tak van wijn, wat te wijten is aan zijn kenmerken. Met ongeveer 150 soorten zijn de meeste variëteiten te vinden in China. De soort clematis is ook verdeeld in vele subgenuses.

Eenvoudig een clematis kopen

We willen het met onze webshop mogelijk maken voor iedereen om snel en veilig de mooiste planten te bestellen. Een clematis bestellen is bij ons dan ook heel eenvoudig. Neem hiervoor gewoon eens een kijkje in ons assortiment, waar wij de beste planten voor u bij elkaar hebben staan. Dit zijn planten die u zonder voorbehoud in uw tuin kunt zetten en waarbij u er ook op kunt rekenen dat deze prachtig gaan groeien. De clematis is een echte aanwinst voor uw tuin.