Prachtriet

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het mooiste prachtriet

Er zijn vele verschillende soorten siergras terug te vinden. Als u alleen al een kijkje neemt in het assortiment siergrassen van Het Groene Paradijs, dan zult u zien dat hier heel wat mooi siergras tussen staat. Neem bijvoorbeeld het bijzondere Chinese Prachtriet. Dit is een echte schoonheid, waar uw tuin een enorme boost van krijgt. De bladeren zijn elegant en het gras bloeit met schitterende pluimen. Dit is ook een siergras waar je lekker lang van kunt blijven genieten. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat de plant zijn pracht en praal verliest als het winter is. Integendeel, Prachtriet blijft er namelijk ook dan nog schitterend uitzien. Het is een hoge soort riet die zijn bloeiperiode heeft van ongeveer augustus tot november.

Wat is Chinees Prachtriet

Deze soort riet is een van de meest opvallende, zowel qua kleur als qua vorm. Dit is een prachtig decorstuk voor uw tuin, zowel in de nazomer en herfst, als in de winter. Daarbij krijgt u ook nog eens een divers kleurenpalet te zien. De bloeiende pluimen zijn namelijk eerst roodgoud en verkleuren daarna naar prachtig zilvergrijs. Dit is een plant die het vooral goed doet als u hem de ruimte geeft. Zet deze soort riet gewoon neer naast een tuinvijver, of lekker aan de rand van uw gazon. Het is een soort die niet woekert, u hoeft er zodoende ook weinig aan te snoeien. Punt met deze plant is wel dat hij volop zon nodig heeft om echt goed tot zijn recht te komen. Zorg er ook voor dat de plant niet in een bodem staat met stagnerend water. Dit heeft een negatief effect op de toestand van de plant.

Prachtriet kopen

Wilt u dat mooie Prachtriet kopen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment. We hebben deze vorm van siergras volop voor u klaarstaan en kunnen er ook voor zorgen dat u hem snel geleverd krijgt. Heeft u vragen over dit siergras, of over de verzorging hiervan, dan raden we u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen over dit product, maar ook over de vele andere producten in ons assortiment.