Kunstplanten

16 producten

Bamboehanger 'Green Wave' ↕ 60cm
actie
Bamboehanger 'Green Wave' ↕ 60cm Kokedama | Zwevende Kunstplant PU op Mosbol
19.99 29.99
Varenhanger 'Green Wave' op Mosbol ↕ 60cm
actie
Varenhanger 'Green Wave' op Mosbol ↕ 60cm Kunstplant PU Kokedama Varen op Mosbol
29.99 39.99
Varenhanger op Mosbol ↕ 35cm
actie
Varenhanger op Mosbol ↕ 35cm Kunstplant PU Kokedama Varen op Mosbol
39.99 49.99
Syngonium podophyllum ↕ 50cm
actie
Syngonium podophyllum ↕ 50cm Kunstplant PU Aronskelk inclusief mos
79.99 99.99
Pennisetum 'Deluxe' ↕ 80cm
actie
Pennisetum 'Deluxe' ↕ 80cm Kunstplant PU Lampenpoetsersgras - Grasplant inclusief mos
89.99 99.99
Alocasia calidora ↕ 60cm
actie
Alocasia calidora ↕ 60cm Kunstplant PU Olifantsoor inclusief mos
99.99 119.99
Philodendron selloum ↕ 75cm
actie
Philodendron selloum ↕ 75cm Kunstplant PU Philodendron inclusief mos
129.99 149.99
Alocasia calidora op Stam ↕ 80cm
actie
Alocasia calidora op Stam ↕ 80cm Kunstplant PU Olifantsoor op Stam inclusief mos
129.99 149.99
Sanseveria ↕ 80cm
actie
Sanseveria ↕ 80cm Kunstplant PU Vrouwentong inclusief mos
129.99 149.99
Calathea Makoyana ↕ 67cm
actie
Calathea Makoyana ↕ 67cm Kunstplant PU Pauwenplant inclusief mos
119.99 154.99
Calathea Roseopicta ↕ 75cm
actie
Calathea Roseopicta ↕ 75cm Kunstplant PU Pauwenplant inclusief mos
139.99 159.99
Giant Golden Pothos ↕ 85cm
actie
Giant Golden Pothos ↕ 85cm Kunstplant PU Draken Klimop inclusief mos
149.99 169.99
Traveller Palm ↕ 130cm
actie
Traveller Palm ↕ 130cm Kunstplant PU Ravenala inclusief mos
159.99 179.99
Spathiphyllum ↕ 90cm
actie
Spathiphyllum ↕ 90cm Kunstplant PU Lepelplant inclusief mos
139.99 159.99
Philodendron selloum op Stam ↕ 80cm
actie
Philodendron selloum op Stam ↕ 80cm Kunstplant PU Philodendron op Stam inclusief mos
169.99 189.99
Monstera deliciosa ↕ 85cm
actie
Monstera deliciosa ↕ 85cm Kunstplant PU Gatenplant inclusief mos
179.99 219.99

Kunstplanten voor in huis

Tegenwoordig zie je steeds vaker kunstplanten bij mensen thuis. Kunstplanten zijn er in verschillende stijlen, maten en ze zijn een geweldige manier om het interieur te verfraaien. Maar wat zijn nu echt de voordelen van kunstplanten?

Ten eerste zijn kunstplanten gemakkelijk te verzorgen. U hoeft alleen regelmatig de stof er vanaf te halen en daarbij hoef je kunstplanten nooit water te geven of te snoeien. Daarnaast is er keuze genoeg, waardoor u een unieke look aan uw huis kunt geven. Daarnaast kunnen kunstplanten een lege ruimte vullen met kleur, textuur en kunnen ze een rustgevende sfeer creëren in een drukke omgeving. Ook kunnen verschillende kunstplanten een ruimte warmer en gastvrijer maken. Als laatste kunnen kunstplanten ook perfect zijn voor mensen die allergisch zijn voor stof of pollen. Kunstplanten dragen geen pollen en geven nauwelijks stof af, hierdoor kunnen mensen die allergisch zijn alsnog genieten van prachtige kunstplanten in huis.

Voordelen van kunstplanten

Kunstplanten zijn de perfecte oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om zich bezig te houden met het verzorgen van echte planten. Met kunstplanten hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtigheid, licht, of andere eisen die echte planten wel hebben. 

Kunstplanten zijn een stijlvolle en praktische manier om een ruimte te versieren. Ze zijn gemaakt van kunstmatige materialen zoals kunststof of stof, en u kunt ze krijgen in een breed scala aan vormen, kleuren en maten. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. U hoeft ze alleen af en toe af te vegen met een vochtige doek om ze schoon te maken. Kunstplanten zijn ook ideaal voor ruimtes met weinig zonlicht, omdat ze geen direct licht nodig hebben om te groeien. Ze zijn ook bestand tegen hoge, lage en wisselende temperaturen.

Verschillende soorten kunstplanten

Er zijn veel verschillende soorten kunstplanten waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar een manier om je huis of kantoor te versieren. Kunstplanten kunnen helpen om je ruimte meer leven en kleur te geven en je ruimte een aangename, gezellige sfeer te geven.

Er zijn veel verschillende soorten kunstplanten, waaronder ook de populaire ‘gewone’ planten die je in bij elk interieur terug ziet komen. De meest populaire kunstplanten zijn: Monstera deliciosa een grote kunstplant voor binnen. Een hangende kunstplant, de Varenhanger 'Green wave'. Een kleine kunstplant is de Syngonium podophyllum. En de gras kunstplant Pennisetum 'deluxe'. Bovenaan deze pagina vindt u ons volledige assortiment aan grote, kleine en hangende kunstplanten voor binnen.

Kunstplanten online bestellen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs kunt u kunstplanten gemakkelijk online bestellen. Wij hebben een ruim assortiment kunstplanten in verschillende vormen, kleuren en maten. Onze kunstplanten zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat ze lang mee gaan.

Als je kunstplanten online bestelt bij Het Groene Paradijs, kunt u uw bestelling gratis thuis laten bezorgen, als je voor meer dan €50,- bestelt. Onze kunstplanten worden altijd met kunststof pot en mos geleverd. Daarbij heeft u de keuze tussen groen en grijs mos om uw kunstplant nog natuurlijker te laten ogen.

Kortom, als je op zoek bent naar kunstplanten om je interieur een stijlvolle en trendy uitstraling te geven, dan ben je bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door onze stijlvolle kunstplanten. Informatie nodig over onze kunstplanten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen over kunstplanten

Kunstplanten moeten regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat ze er mooi uitzien en geen vuil of stof aantrekken. Om de planten schoon te maken, kun je een stofzuiger of een zachte borstel gebruiken om het stof en het vuil te verwijderen. Daarna kun je een vochtige doek gebruiken om vuil en stof los te maken en een plumeau gebruiken om het stof voorzichtig van de bladeren te verwijderen. Als de plant erg vuil is, kun je een sopje maken van lauw water en milde zeep en deze gebruiken om de plant schoon te maken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of chemische reinigingsmiddelen op kunstplanten. Na het schoonmaken laat je de planten goed drogen voordat je ze terugzet.
Kunstplanten kunnen buiten staan, maar dit is afhankelijk van het materiaal waaruit de kunstplanten zijn gemaakt. Kunstplanten gemaakt van kunststof zijn bestand tegen de elementen, maar kunstplanten gemaakt van papier of stof zullen waarschijnlijk snel verkleuren en uiteindelijk vervagen. Als je kunstplanten buiten wilt gebruiken, is het daarom het beste om kunststof of weerbestendig materiaal te kiezen.
Er zijn veel verschillende soorten kunstplanten die echt lijken. Kunstplanten die er het meest echt uitzien, zijn meestal gemaakt van kunststof of PVC-materiaal. Deze kunstplanten zijn vaak goed gevormd en hebben een natuurlijk uiterlijk.