Snoeien

1 product

DCM Tuinzak 170 liter DCM Tuinzak 170 liter Tuinzak voor Bladeren en Tuinafval

Snoeien met het juiste snoeigereedschap

Als u een tuinliefhebber bent, dan weet u er alles van, namelijk de planten en struiken in uw tuin moeten met enige regelmaat gesnoeid worden. Snoeien is een belangrijk onderdeel van uw tuinhobby. Het snoeien is erg belangrijk, want hiermee houdt u uw planten, struiken en bomen in een goede conditie. U snoeit om bijvoorbeeld snel groeiende planten te kortwieken, maar ook om dode takken en bladeren te verwijderen. Snoeien zorgt er voor dat uw planten weer een nieuwe kans krijgen om nieuwe takken, bladeren en bloemen aan te maken. Veelal is snoeien ook nodig om planten de winter door te laten komen. Na het snoeien ziet uw tuin er weer fris uit.

Welke soort snoei materiaal kopen?

Niet alleen de techniek van het snoeien is belangrijk, het gebruikte gereedschap is net zo belangrijk. Goed snoeigereedschap zorgt ervoor dat u op de juiste manier en snel kunt snoeien. Voor planten en struiken met niet al te dikke takken, kunt u een snoeischaar gebruiken. Een goede snoeischaar is voorzien van een goed handvat, die goed in de hand ligt. Zijn de handvatten voorzien van antislip, dan kunt u veilig werken en zal de schaar niet snel uit uw handen vallen. Bij de betere snoeischaren kunt u de snijkop instellen. Voor het snoeien van een haag of dikkere takken aan bomen en struiken, gebruikt u het beste een heggenschaar. Kenmerk hieraan, is dat een heggenschaar voorzien is van iets langere handvatten en die u met twee handen kunt bedienen.

Snoeien materiaal bestellen bij Het Groene Paradijs

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, u kunt niet zonder snoeigereedschap om uw tuin te onderhouden. Of dit nu een snoeischaar is, een heggenschaar of grasschaar, uw kunt voor snoeien materiaal bestellen bij Het Groene Paradijs. In onze webshop klikt u gemakkelijk het snoeigereedschap aan die u denkt nodig te hebben. Ons gereedschap is voorzien van een uitgebreide beschrijving en foto´s. Zo kiest u altijd het beste snoeigereedschap voor uw tuin.