Groene Beukenhaag

3 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
3.77 4.99
Bekijk product
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm
actie
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm 13,33 strekkende meter Groene Beukenhaag in pot
499.99 599.99
Bekijk product
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm
actie
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm Groene Beukenhaag Bladhoudend
799.99 899.99
Bekijk product

Een groene beukenhaag kopen?

Bent u op zoek naar een afscherming in uw tuin, maar wilt u hier iets natuurlijks voor gebruiken? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal verschillende planten voor u klaarstaan waarmee u een mooie, groene en natuurlijke afscherming in uw tuin neerzet. Neem bijvoorbeeld onze groene beukenhaag. Dit is een haag die er prachtig uitziet en die mooi bij elkaar aansluit. Zo kunt u echt een plekje creeren waar niemand bij kan komen of zicht op heeft. Ideaal zodoende als u uw privacy op prijs stelt. Een groene beukenhaag kopen? Neem dan gewoon even een kijkje in ons assortiment.

read-more-splitter

Een nette, klassieke uitstraling

De Groene Beukenhaag (Fagus sylvatica) zijn inheemse loofbomen die niet alleen prachtig solitair zijn aangeplant, maar waarmee ook dichte hagen kunnen worden geplant. Met een groene beukenhaag geef je je tuin structuur en een nette, klassieke uitstraling. Individueel geplant ontwikkelt deze groene beuk zich tot een statige boom met een brede kroon. De groenroze bloemen dienen in mei en juni als belangrijke bijenweide en over het algemeen als insectenvoer. Het blad kleurt in de herfst prachtig oranjerood, gloeit in talloze nuances en geeft de een prachtig herfstbeeld.

Een groene beukenhaag bestellen bij de experts

Wilt u een groene beukenhaag bestellen en er dan zeker van zijn dat u iets in huis haalt wat echt mooi is? Dan kunt u altijd even een kijkje komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. Wij hebben de mooiste haagplanten voor u bij elkaar staan. Alles wat wij verkopen komt voordat wij het versturen vers bij de kweker vandaan. Zo kunt u er op rekenen dat uw planten van hoge kwaliteit zijn. Een groene beukenhaag kopen is bij ons altijd veilig. Gaat u een groene beukenhaag bestellen bij ons? Wij zorgen er dan voor dat deze binnen vier dagen bij u thuis wordt afgeleverd.