Boompjes op Stam

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam
  Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 53,74
 2. Hibiscus syriacus 'Oiseau Bleu' op stam
  Hibiscus syriacus 'Oiseau Bleu' op stam
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 56,99
 3. Hibiscus syriacus 'Hamabo' op Stam
  Hibiscus syriacus 'Hamabo' op Stam
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 56,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tip: Wanneer de boom groter is zal deze schaduw creëren. Tuinplanten zullen dan slechter gaan groeien doordat zij minder zonlicht krijgen. Deze kale of slecht groeiende plekken zijn simpel op te lossen met bodembedekkers, bodembedekkers groeien namelijk in de schaduw.

Een boompje op stam koopt u online bij het Groene Paradijs

Met een boompje op stam koopt u een echte aanwinst voor uw tuin. Het Groene Paradijs heeft verschillende boompjes op voorraad die u eenvoudig online kunt bestellen via de webshop. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen zorgvuldig bij u thuisbezorgd.

Kies een boompje op stam

Het Groene Paradijs verkoopt verschillende boompjes op stam. Zo kunt u kiezen voor een boom die uitgroeit tot een volwaardige boom van enkele meters hoog, zoals een magnolia. Er zijn echter ook soorten die klein blijven waardoor ze beter geschikt zijn voor kleinere tuinen. Een klein blijvend boompje is ook uitstekend in een pot te houden en kan daardoor ook een verrijking zijn voor uw balkon. Verdiep u eerst goed in de behoeften van het boompje voordat u deze aanschaft.

Assortiment boompjes bij het Groene Paradijs

Een boompje dat wij vaak verkopen is een hortensia op stam. In feite betreft dit een reguliere hortensia die op een stam gekweekt is. Deze is in verschillende variaties te krijgen. U kunt kiezen tussen diverse stamlengtes zodat het boompje altijd past in uw tuin. De hortensia op stam blijft laag, dus u hoeft niet bang te zijn dat deze uitgroeit tot een metershoge boom. Naast de hortensia op stam verkopen wij ook verschillende hibiscus variaties, seringen en de Skimmia. Het Groene Paradijs is één van de weinige leveranciers van de Skimmia op stam in Nederland.

Boompjes online kopen

U kunt eenvoudig online boompjes op stam kopen bij het Groene Paradijs. Wij leveren de boompjes rechtstreeks vanaf de kweker bij u thuis zodat u zeker weet dat u een vers, gezond boompje op stam ontvangt. Wilt u liever eerst advies over de aanschaf of de verzorging van de boompjes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een hart voor planten en voorzien u graag van een professioneel advies.