Stekelnootje

4 producten

Acaena microphylla 'Kupferteppich' - Stekelnootje
actie
Acaena microphylla 'Kupferteppich' - Stekelnootje Stekelnootje Kupferteppich
Acaena microphylla - Stekelnootje
actie
Acaena microphylla - Stekelnootje Stekelnootje microphylla
Acaena buchananii - Stekelnootje
actie
Acaena buchananii - Stekelnootje Stekelnootje buchananii
Acaena 'Blue Haze' - Stekelnootje
actie
Acaena 'Blue Haze' - Stekelnootje Stekelnootje Blue Haze
Niet op voorraad 4.99

Een Stekelnootje kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker waar u lang van kunt genieten? Bekijk dan eens het Stekelnootje. Dit is een bescheiden bodembedekkertje dat er prachtig uitziet. U vindt het Stekelnootje uiteraard in het assortiment van Het Groene Paradijs. Wij hebben allerlei tuinplanten, tuingereedschap en voeding voor u klaarstaan, waarmee u ervoor zorgt dat uw tuin er mooier uitziet dan ooit tevoren. U kunt deze planten en andere artikelen eenvoudig bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de planten veilig bij u thuis aankomen. U kunt ze dan planten en er straks heerlijk van gaan genieten.

Wat is een stekelnootje?

Wilt u een stekelnootje kopen bij Het Groene Paradijs? Laat ons u eerst eens wat meer vertellen over deze leuke bodembedekker. Stekelnootjes komen oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland, waar het plantje een grote populariteit geniet. De Stekelnoot is een beetje blauwig, en kan dicht op elkaar geplant worden, Zo krijgt u een mooie, kleurrijke mat in uw tuin, die een beetje doet denken aan een grasveldje. Let wel echter wel op dat dit een plant is waar u bij voorkeur niet teveel op moet lopen. Stekelnootjes zijn geen planten die direct opvallen in uw tuin. Daar is dit plantje veel te bescheiden voor. Het is wel een plant die wintervast is en waar u zodoende het hele jaar door van kunt genieten.

Een stekelnootje kopen?

Als u gecharmeerd bent van het stekelnootje, wat wij zeker kunnen begrijpen, dan raden we u aan om eens op onze productpagina voor deze plant te kijken. We geven u graag advies over het onderhoud van deze plant, alsmede over de beste manier om hem te planten en verzorgen. We raden u daarbij aan om deze plant met veel liefde te behandelen. Maar ja, dat is natuurlijk iets dat voor alle planten in ons assortiment opgaat! Met een stekelnoot in uw tuin heeft u een leuke, mooie vervanger voor een gazon van gewoon gras.