Zonnehoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zonnehoed voor in uw tuin

Vraag de gemiddelde tuinarchitect of plantenliefhebber naar favoriete planten en de kans is groot dat hier ook een zonnehoed tussen zit. Dit is een prachtige, opvallende plant, die in de herfst begint te bloeien. Dit is echt een plant die een aanrader is als u een opvallend element aan uw tuin toe wilt voegen. De zonnehoed is in meerdere verschillende kleuren verkrijgbaar. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u meer wilt weten over de verschillende tuinplanten die wij daar verkopen. De zonnehoed is daar in al zijn glorie in terug te vinden!

Een zonnehoed kopen bij Het Groene Paradijs

De zonnehoed is een plant die wij u van harte aan kunnen bevelen. Het is een plant die in de herfst begint met bloeien en die dan lange tijd mooi blijft. Dat staat toch fijn in een tuin waar veel bloemen in de herfst het hoofd laten hangen. Neem gewoon eens een kijkje in ons assortiment om hier te zien welke soorten zonnehoed we allemaal hebben. We hebben het dan over de meest prachtige kleuren die er maar te vinden zijn. Als u bij ons een zonnehoed gaat bestellen, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

De zonnehoed bestellen

Een zonnehoed kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben al onze vaste planten, struiken en siergrassen overzichtelijk voor u bij elkaar gezet, zodat u zeker weet dat u de plant naar keuze simpel en snel kunt vinden. We leveren altijd planten die net bij de kweker vandaan komen. Zodoende weet u zeker dat u straks een plant heeft die helemaal perfect is en direct in de tuin neergezet kan worden. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.