Glansmispel

11 producten

Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel Glansmispel 'Red Robin'
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel Glansmispel Little Red Robin
Photinia fraseri 'Pink Marble'
actie
Photinia fraseri 'Pink Marble' Glansmispel
12.99 13.99
Photinia serratifolia 'Pink Crispy' - Glansmispel Photinia serratifolia 'Pink Crispy' - Glansmispel Glansmispel Pink Crispy
Photinia fraseri 'Louise'
actie
Photinia fraseri 'Louise' Glansmispel 'Louise'
9.99 11.99
Photinia fraseri 'Red Light' - Glansmispel Photinia fraseri 'Red Light' - Glansmispel Glansmispel
Photinia fraseri 'Little Fenna' - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Little Fenna' - Glansmispel Glansmispel 'Little Fenna'
11.99 13.99
Photinia 'Magical Vulcano' - Glansmispel
actie
Photinia 'Magical Vulcano' - Glansmispel Glansmispel
Photinia fraseri 'Robusta Compacta'
actie
Photinia fraseri 'Robusta Compacta' Glansmispel 'Robusta Compacta'
Photinia fraseri 'Carré Rouge' Photinia fraseri 'Carré Rouge' Glansmispel 'Carré Rouge'
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel Glansmispel Red Robin op Stam

De glansmispel heeft een bloeitijd van mei tot en met juni

De glansmispel staat bekend om de opmerkelijke kleur van het blad en heeft een bloeitijd van mei tot en met juni. Deze heester groeit tot ongeveer 300 centimeter boven de grond en kan een temperatuur tot -5 °C verdragen. Door de prachtige bladkleur is deze plant een echte siermaker in uw tuin en blijft gedurende de hele winter groen. Kies bijvoorbeeld voor de opvallende Photinia fraseri 'Red Robin'. In het voorjaar staat deze plant juist om een felrood blad bekend. Tip! Hoe vaker u deze plant snoeit, des te roder het blad ieder voorjaar wordt. Waar u deze plant en andere varianten uit de familie haalt? Natuurlijk online bij Het Groene Paradijs.

Een glansmispel kopen voor een erg aantrekkelijke prijs

Gaat u een glansmispel kopen, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs. Dat is precies waar u bij Het Groene Paradijs zeker van bent. Doordat er geen fysieke showroom is, worden alle haagplanten vanuit een vast punt geleverd. U bent verzekerd van 30 dagen groeigarantie en de planten worden ook nog eens snel bij u aan huis bezorgd. Koopt u de glansmispel in haar jonge jaren, dan is deze met vrijwel iedere plant uitstekend te combineren.

Een glansmispel online bestellen met andere bijpassende planten

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is een glansmispel een echte sierplant en geschikt voor verschillende stijlen tuinen. Hierdoor kunt u deze variant uitstekend combineren met de vele andere planten uit het assortiment van Het Groene Paradijs. Deze plant heeft een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem nodig en verlangt een plekje in de zon. Let er wel op dat de plant schade op kan lopen indien er nachtvorst in de maanden april en mei wordt voorspeld.