Maagdenpalm

9 producten

Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Maagdenpalm
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Illumination' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Illumination' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca major - Maagdenpalm
actie
Vinca major - Maagdenpalm Grote Maagdenpalm
Vinca major 'Variegata' - Grote Maagdenpalm
actie
Vinca major 'Variegata' - Grote Maagdenpalm Grote Maagdenpalm
Vinca minor 'Ralph Shugert' - Kleine Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Ralph Shugert' - Kleine Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Amsonia tabernaemontana - Stermaagdenpalm
actie
Amsonia tabernaemontana - Stermaagdenpalm Stermaagdenpalm
Niet op voorraad 4.99

De Maagdenpalm bij Het Groene Paradijs

De Maagdenpalm is een bodembedekker die altijd mooi groen blijft. Het is dan ook een plant die een blijvende waarde is in uw tuin. Wilt u Maagdenpalm aan uw tuin toevoegen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Bij Het Groene Paradijs vindt u namelijk een zeer ruim aanbod aan planten die een aanwinst zijn voor elke tuin. Een Maagdenpalm kopen is bij ons heel eenvoudig. We zorgen er dan voor dat de plant snel uw kant op wordt gestuurd. Eenmaal aangeplant zult u snel kunnen gaan genieten van de pracht en praal die deze vaste plant met zich meeneemt.

Wat is een Maagdenpalm?

Deze plant komt oorspronkelijk vooral voor in Europa, Noordwest-Afrika en Zuidwest-Azië. Het is een struik met lange, slingerende takken. Deze kunnen tot wel 2 meter lang worden maar blijven wel laag bij de grond. Hoger dan een centimeter of 40 komen de takken niet te staan. Het is een plant die zich makkelijk verspreidt door de tuin. Hij schiet namelijk overal wortel, op elke plek waar de grond geraakt wordt. Let hier wel op als u niet wilt dat de hele tuin straks vol komt te staan met Maagdenpalm. Het is een winterharde plant die daarnaast eigenlijk het hele jaar door bloemen aanmaakt. Echt een vaste plant zodoende waar u het hele jaar van kunt genieten. De Maagdenpalm is een plant waar u afgezien van het snoeien weinig omkijken naar heeft.

Een Maagdenpalm kopen bij Het Groene Paradijs

Maagdenpalm is een populaire tuinplant. Dit is vooral te danken aan het feit dat de bladeren het hele jaar door groen blijven, alsmede de kleurige, blauwe, paarse of witte bloemen van de plant. Wilt u meer weten over deze plant? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u dan alles over de plant en hoe u deze het beste kunt planten en verzorgen. Wij denken dat deze plant een echte aanwinst is voor iedere tuin.

De groenblijvende Maagdenpalm doet het prima op iedere plek in uw tuin. Of het nu op hellingen, onder bomen of voor het planten van wallen is, deze prachtige en robuuste bodembedekkende plant toont zijn rijkelijke bloei van april tot mei. Het geslacht Vinca minor komt uit de familie Apocynaceae. Door de dichte groei maakt het voor onkruid erg moeilijk om er doorheen te komen. Als robuuste en niet veeleisende plant is de Maagdenpalm thuis op alle standplaatsen. Een humusrijke, losse tuinaarde maakt het makkelijker voor de kleinbladige groenblijvende plant om te groeien.