Maagdenpalm

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Maagdenpalm bij Het Groene Paradijs

De Maagdenpalm is een bodembedekker die altijd mooi groen blijft. Het is dan ook een plant die een blijvende waarde is in uw tuin. Wilt u Maagdenpalmen aan uw tuin toevoegen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Bij Het Groene Paradijs vindt u namelijk een zeer ruim aanbod aan planten die een aanwinst zijn voor elke tuin. Een Maagdenpalm kopen is bij ons heel eenvoudig. We zorgen er dan voor dat de plant snel uw kant op wordt gestuurd. Eenmaal geplant zult u snel kunnen gaan genieten van de pracht en praal die deze struik met zich meeneemt.

Wat is een Maagdenpalm?

Deze plant komt oorspronkelijk vooral voor in Europa, Noordwest-Afrika en Zuidwest-Azië. Het is een struik met lange, slingerende takken. Deze kunnen tot wel 2 meter lang worden maar blijven wel laag bij de grond. Hoger dan een centimeter of 40 komen de takken niet te staan. Het is een plant die zich makkelijk verspreidt door de tuin. Hij schiet namelijk overal wortel, op elke plek waar de grond geraakt wordt. Let hier wel op als u niet wilt dat de hele tuin straks vol komt te staan met Maagdenpalmen. Het is een plant die daarnaast eigenlijk het hele jaar door bloemen aanmaakt. Echt een vaste plant zodoende waar u het hele jaar van kunt genieten. De Maagdenpalm is een plant waar u afgezien van het snoeien weinig omkijken naar heeft.

Een Maagdenpalm kopen bij Het Groene Paradijs

Maagdenpalmen zijn populaire tuinplanten. Dit is vooral te danken aan het feit dat de bladeren het hele jaar door groen blijven, alsmede de kleurige, paarse bloemen van de plant. Wilt u meer weten over deze plant? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u dan alles over de plant en hoe u deze het beste kunt planten en verzorgen. Wij denken dat deze struik een echte aanwinst is voor iedere tuin.