Kiwiplant

4 producten

Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant
actie
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant Kiwiplant 'Issai'
11.99 13.99
Bekijk product
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant Kiwiplant
8.88 9.99
Bekijk product
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
11.99 13.99
Bekijk product
Actinidia kolomikta - Sierkiwi
actie
Actinidia kolomikta - Sierkiwi Sierkiwi of Siberische Kiwi
Niet op voorraad 16.99
Bekijk product

Een kiwiplant bestellen

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben een zeer ruim assortiment aan mooie planten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de kiwiplant. Deze bijzondere plant staat er in elke tuin mooi bij. Let er hierbij wel op dat deze plant gek is op de zon en dat hij dan ook het beste gedijt op een mooi, zonnig plekje in de tuin. Het is een klimplant, ook wel slingerplant. Met andere woorden, deze plant heeft steun nodig om goed te kunnen groeien. Bindt de plant vast aan een frame of latwerk om deze zo veel mogelijk ondersteuning te geven.

read-more-splitter

Online een kiwiplant kopen

Bij Het Groene Paradijs verkopen we de mooiste planten die er online te vinden zijn. We hebben geen showroom, zodat wij onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Zo vindt u ook de kiwiplant bij ons tegen de scherpste prijs. Er zijn meerdere verschillende soorten versies van de kiwiplant. Neem op uw gemak een kijkje in onze webshop om te zien welke van de kiwiplanten u het meeste aanspreekt. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We kijken dan samen met u welke plant het meest geschikt is voor uw tuin.

Meer weten over onze kiwiplant?

U wilt een kiwiplant bestellen maar heeft hier nog vragen over? Geen probleem, we beantwoorden deze graag voor u. Let er hierbij op dat we bij Het Groene Paradijs al onze planten vers bij de kweker vandaan leveren. Zodoende leveren wij u altijd de hoogste kwaliteit. We bieden u daarbij groeigarantie, aangezien we veel vertrouwen hebben in de kwaliteit van het groen dat wij verkopen. Als u bij ons een bestelling maakt leveren we dit zo snel mogelijk bij u af. U heeft ook de optie om uw bestelde planten bij ons op te komen halen. Een kiwiplant kopen? Bij ons vindt u de kwaliteit die u verwacht van een professionele webshop op het gebied van alles wat groeit en bloeit.