Hortensia's

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hydrangea arborescens 'Sweet Annabelle'
  Hydrangea arborescens 'Sweet Annabelle'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 17,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een prachtige hortensia kopen

Als we een lijstje zouden maken met de mooiste planten die er te krijgen zijn voor in de tuin, dan zou de hortensia naar alle waarschijnlijkheid een hoge plaats innemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de hortensia zo populair is. We hebben het hier over een prachtige tuinplant die iedereen met een mooie tuin zal kunnen bekoren. Wilt u weten welke hortensia's we bij Het Groene Paradijs allemaal in het assortiment hebben staan? Neem dan gewoon eens op uw gemak een kijkje in onze webshop. Hier kunt u een hortensia kopen die helemaal bij uw tuin past.

Een hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een hortensia bestellen in een webshop waar u kunt rekenen op planten van de hoogste kwaliteit? Als u bij ons een hortensia gaat bestellen, dan kunt u er op rekenen dat deze helemaal veilig en in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. U kunt dan snel gaan genieten van die mooie nieuwe planten in uw tuin. Gaat u bij ons een hortensia bestellen? Dan leveren we u deze binnen vier dagen, direct bij de kweker vandaan. Een witte hortensia kopen bij ons is dan ook een goed idee als u een mooie, sterke plant aan uw tuin toe wilt voegen.

Welke hortensia soorten bieden wij aan?

Er zijn tientallen verschillen soorten hortensia's verkrijgbaar, allemaal met zijn eigen kenmerken en verschillende bloemen. Als u aan ons zou vragen welke hortensia soorten wij het meeste verkopen dan kunnen wij deze onderverdelen in vier grote groepen. Bent u benieuwd welke groepen dit zijn? Leest u gerust verder.

 1. Boerenhortensia : beter bekend als de Hydrangea macrophylla, waaronder ook de populaire Hortensia Annabelle en de Hortensia Strong Annabelle.
 2. Pluimhortensia : latijnse benaming is Hydrangea paniculata, populaire soorten zijn de Hortensia Limelight en Hortensia Little Lime.
 3. Eikenbladhortensia : de Hydrangea quercifolia, is vooral populair dankzij zijn speciale bladeren.
 4. Klimhortensia : botanisch benaming is Hydrangea petiolaris, dit is de enige hortensia die kan klimmen.