Vlinderstruiken

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een mooie vlinderstruik in uw tuin?

Wilt u eens iets echt bijzonders in uw tuin hebben staan? Wat dacht u dan van een mooie vlinderstruik? Een dergelijke plant ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook echt een aantrekker van de mooiste vlinders. Zo kunt u er op rekenen dat u straks in de zomer een tuin heeft waar u met veel genoegen in zult vertoeven. Een vlinderstruik kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. Wij hebben de prachtigste planten voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze snel en veilig aan u worden geleverd. Een vlinderstruik bij ons bestellen is daarbij ook nog eens heel voordelig.

Onze favoriete vlinderstuiken

De Vlinderstuik groeit als struik wel anderhalf tot twee meter hoog, minder vaak hoger. De bloemen verschijnen van juni tot eind september in verschillende kleuren. Ons assortiment laat niets te wensen over. Een van onze favorieten is Buddleja davidii 'Pink Delight' met zijn prachtige roze bloeiwijze en zijn losjes rechtopstaande tot overhangende groei. Een mooi contrast met zomerkleurige bloemenborders zijn de spierwitte bloemen van de compacte en breed groeiende Buddleja davidii 'White Profusion'. Zoals zonneschijn in de tuin, de heldere bloeiwijzen van de vlinderstuik, die groenblijvend kan blijven in milde winters.

Wilt u een van onze vlinderstuiken bestellen?

Als u een vlinderstruik wilt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u namelijk de mooiste planten bij elkaar. Een vlinderstruik is een goede keuze als u het leuk vindt om, naast een prachtige struik, ook een groot aantal vlinders in uw tuin te hebben. Wilt u meer weten over deze plant of heeft u vragen over uw bestelling? Dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons.