Rozen

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste rozen voor in uw tuin

Als we een lijstje zouden maken met planten die altijd het meest populair zijn, dan hoort een rozenstruik hier natuurlijk ook bij. Wilt u deze mooie rozen wel eens in uw tuin neerzetten om er zo extra lang van te kunnen genieten? Dan bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben deze prachtige plant namelijk volop in ons assortiment voor u klaarstaan. Rozen kopen is bij ons altijd heel eenvoudig. U kiest gewoon de roos die het beste in uw tuin past en geeft uw gegevens door. Rozen bestellen vereist dan alleen nog de afronding van uw betaling en wij zorgen ervoor dat de plant zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd.

Rozen zijn de meest populaire snijplanten in Nederland

Wie houdt er niet van geurige, bloeiende bloemen in de tuin, die ook een belangrijke rol spelen in de symboliek van de liefde? Wie wil er nu niet de belichaming van schoonheid in zijn eigen tuin bezitten? Met de vele soorten rozen van vandaag, vindt iedereen de juiste plant voor de tuin, het terras of het balkon. Rozen zijn de meest populaire snijplanten in Nederland en worden niet alleen in borders geplant, maar vaak ook in potten. Rozen kunnen worden verfijnd, gebruikt als wijnstokplant of gebruikt als snijbloemen voor boeketten. Voor de meeste rozensoorten geldt de vuistregel: hoe meer u snoeit, hoe sterker de scheut. De bodem waarin rozen worden geplant, moet idealiter doorlatend, humusrijk en leemachtig of zanderig zijn. Bovendien houden rozen van zonlicht, maar ze mogen niet worden geplant op locaties zonder schaduw.

Rozen kopen bij Het Groene Paradijs

We vinden het heel belangrijk om onze klanten de mooiste vaste planten aan te kunnen bieden. Per slot van rekening wil iedereen met een tuin toch graag dat dit er allemaal zo mooi mogelijk uitziet. Rozen zijn dan een prachtige aanvulling voor uw tuin. Heeft u misschien vragen over rozen bestellen bij ons? Neem in dat geval even contact met ons op. We vertellen u graag meer over het onderhoud van deze plant, of geven u advies over waar u de plant het beste neer kunt zetten.