Druivenstruik

4 producten

Vitis 'Vroege van der Laan' - Druif
actie
Vitis 'Vroege van der Laan' - Druif Witte Druif
8.88 12.99
Bekijk product
Vitis 'Boskoop Glory' - Blauwe druif
actie
Vitis 'Boskoop Glory' - Blauwe druif Blauwe Druif
11.11 12.99
Bekijk product
Vitis 'Bianca' - Witte Druif
actie
Vitis 'Bianca' - Witte Druif Witte Druif
13.99 15.99
Bekijk product
Vitis vinifera 'Purpurea' - Wijnstok
actie
Vitis vinifera 'Purpurea' - Wijnstok Wijnstok
13.99 15.99
Bekijk product

Druivenstruik planten in de tuin

Misschien dat u het niet had gedacht, maar druiven verbouwen in Nederland en België kan echt wel. Als u hiervoor maar de juiste druiven plant aanschaft. Aangezien de lente en zomermaanden steeds warmer worden, zullen ook druiven steeds meer gewoon worden. Ook u kunt een eigen druif in de tuin plaatsen. Druiven planten zijn echte klimmers. U geniet niet alleen van heerlijke druiven, ook van een prachtige klimplant. Maak in de tuin bijvoorbeeld een druiven pergola. U laat de druif plant tegen de pergola groeien en uw druif pergola wordt de blikvanger van uw tuin.

Soorten druiven(struiken)

Wilt u druiven in de tuin? Dan moet u voor een druivenras kiezen die het beste in ons klimaat gedijt. Er zijn enkele soorten aan te wijzen. Een bijzonder exemplaar is de Vitis vinifera ´Purpurea´. Het belangrijkste kenmerk aan deze struik, is het donkerrode blad. U hoeft deze druiven plant niet alleen voor de druiven te kopen, maar ook voor het mooie uiterlijk. De Vitis ´Vroege van der Laan´ heeft groen blad en er verschijnen na de bloeiperiode in juni en juli, trossen met witte druiven. Een van de betere druivenrassen voor het Nederlandse klimaat, is de Vitis ´Boskoop Glory´. Met dit ras krijgt u blauwe druiven. Misschien vraagt u zich af ´wanneer druiven planten´? Een druivenstruik planten kan het gehele jaar, enkel niet tijdens vorst. Omdat duiven planten erg snel kunnen groeien, is het verstandig om na de vorstperiode te snoeien. Uitlopers kunt u doorgaans het gehele jaar snoeien.

Druivenstruik gemakkelijk online bestellen

Als u een bijzondere struik in de tuin wilt, dan is een druivenstruik kopen zeker het overwegen waard. Niet alleen is het een prachtige klimstruik, een druivenstruik planten in de volle zon geeft erg veel druiven. Een druivenplant kopen kan vandaag de dag ook online. Bezoek hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Wij zijn een online tuincentrum waar u terecht kunt voor al uw planten en struiken. Wij hebben diverse soorten in onze webshop en we verzenden de druif plant in een hoogte van 40 tot 100 cm. Wij geven een groeigarantie af, dus u weet zeker dat de struik het onder normale omstandigheden goed zal doen.