Meidoorn

1 product

Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
7.19 7.99
Bekijk product

Een Meidoorn bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Meidoorn in uw tuin neerzetten en bent u nu op zoek naar een website waar u deze eenvoudig en veilig kunt bestellen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een groot aantal mooie haagplanten voor u klaarstaan, waar de Meidoorn ook toe behoort. Deze prachtige struik zal zeker een aanwinst zijn voor uw tuin. Deze struik is ook wel bekend onder de naam haagdoorn of steendoorn. Het is een geslacht uit de rozenfamilie. U mag er dan ook op rekenen dat de Meidoorn er prachtig uit komt te zien als deze in uw tuin staat.

read-more-splitter

Online een Meidoorn kopen bij de specialisten

Als u een Meidoorn gaat bestellen, dan wilt u er zeker van zijn dat u een plant in huis haalt die het mooi gaat doen in uw tuin. Een plant die er lang prachtig uit blijft zien en die flink kan groeien. De Meidoorn is in twee varianten te krijgen. Als boom die 10 meter hoog kan worden, maar ook als struik die 4,5 meter hoog kan worden. U ziet, het is wel een boom of struik die enig snoeiwerk vereist! Indien u hier meer over wilt weten geven we u graag advies. We weten alles over de planten, bomen, struiken en grassen die we in ons assortiment voor u klaar hebben staan. Let er hierbij op dat het woord ‘doorn’ niet voor niets voorkomt in de naam van deze struik!

Meer weten over de Meidoorn?

U wilt een Meidoorn kopen bij Het Groene Paradijs, maar heeft hier nog vragen over? Geen probleem! Neem hier gewoon contact over op met ons zodat wij u hier alles over kunnen vertellen. Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres voor planten en struiken die er schitterend uitzien en die regelrecht bij de kweker vandaan komen. We hebben geen showroom, maar u heeft wel altijd de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te komen halen. Deze bij u bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. We maken dan een afspraak met u wanneer dit het beste uitkomt voor u.