Grondbedekkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van grondbedekkers

Bij ons bent u aan het goede adres om grondbedekkers te kopen. Wij bieden u soorten die geschikt zijn voor zon en schaduw. We spelen in op elke situatie en bieden u de opties. Grondbedekkers vormen voor elke tuin de basis. Ze kennen weinig onderhoud en kale plekken worden snel en mooi opgevuld. Vaste planten, coniferen, eenjarige planten en heesters zijn voorbeelden van grondbedekkers.

De oneindige mogelijkheden van grondbedekkers

Het voordeel van grondbedekkers is dat je deze vervolgens kunt combineren met verschillende kleuren en tuinplanten. Er zijn veel keuzes die gemaakt kunnen worden. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er opties bestaan binnen twee categorieën, namelijk zonnige plaatsen en plaatsen in de schaduw. Bodembedekkers die binnen de categorie van zonnige plaatsen vallen kenmerken zich meestal door een behaard of grijs kleurig blad. Planten die zich in de schaduw bevinden kenmerken zich anderzijds door een glanzend blad.

Het vormen van een netwerk

Kenmerkend aan bodembedekkers is dat ze een groep planten vormen die in een snel tempo een netwerk vormen van wortels en bladeren en daarmee grote oppervlaktes vullen. Hierdoor krijgt onkruid geen kans om te groeien. Onkruid ontstaat vaak op plekken waar geen planten groeien, het groeit op open gedeeltes, langs randen of onder bomen. Door het ontstaan van onkruid is er veel onderhoud nodig aan uw tuin maar door het gebruik van bodembedekkers bespaart u tijd. Voorbeelden van bodembedekkers waar men niet snel aan denkt zijn ook wel rozen of klimop. Deze kleden uw tuin dan ook direct mooi aan. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid planten per vierkante meter aan te schaffen. Grondbedekkers bestellen was nog nooit zo eenvoudig, u kunt hiervoor terecht op onze webshop. U kunt ook grondbedekkers kopen en afhalen bij ons, neem hiervoor contact op.