Lievevrouwebedstro

1 product

Galium odoratum - Lievevrouwebedstro
actie
Galium odoratum - Lievevrouwebedstro Lievevrouwebedstro

Lievevrouwebedstro bij Het Groene Paradijs kopen

Wordt u soms ook zo benieuwd als u de naam van een plant leest of hoort? Wat voor plant zou er toch verstopt zitten achter de naam Lievevrouwebedstro? De schoonheid van deze vaste plant is al snel duidelijk als u hem op de foto ziet staan. Maar ook in het echt is dit een plant die veel toevoegt aan uw tuin. De kruisvormige bloemetjes van deze plant verspreiden een geur die nog het meeste aan vers gemaaid gras doet denken. De Latijnse naam van deze plant is Galium Odoratum. Volgens de overlevering werd zelfs de kribbe van het kindje Jezus met de bloemetjes van deze plant opgemaakt! Lievevrouwebedstro kopen? Dat doet u heel eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs.

 

Wat is Lievevrouwebedstro precies?

We hebben het hier over een zogenaamde vaste plant, waar u meerdere jaren van kunt genieten. Het is een plant die u bijvoorbeeld in het wild in de bossen van Limburg aan kunt treffen. Maar daarnaast is de plant ook elders in ons land tegen te komen. Het is een plantje dat gek is op rijke voeding. Zorg er ook altijd voor dat de grond waar de plant in staat zo vochtig mogelijk is. Geniet de plant echter te veel van haar leven, dan is het ook mogelijk dat ze er flink op los gaat groeien. Houd dit dus goed in de gaten als u niet wilt dat uw hele tuin door deze mooie plant wordt overwoekerd.

Lievevrouwebedstro kopen bij Het Groene Paradijs

Als u deze plant wilt kopen om in uw tuin te laten groeien, neem dan eens een kijkje in ons assortiment. U vindt de plant hier op een prominente plek. We zijn dol op deze heerlijk ruikende plant en willen er dan ook graag voor zorgen dat u uw tuin er ook mee kunt verfraaien. Heeft u meer vragen over de verzorging van deze plant? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op hierover. Wij beantwoorden al uw vragen, ook over andere planten, gereedschappen en plantenvoeding.