Hondsdraf

2 producten

Glechoma hederacea - Hondsdraf
actie
Glechoma hederacea - Hondsdraf Hondsdraf
3.88 4.99
Bekijk product
Glechoma hederacea 'Variegata' - Hondsdraf
actie
Glechoma hederacea 'Variegata' - Hondsdraf Hondsdraf 'Variegata'
3.88 4.99
Bekijk product

Online hondsdraf kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe aanwinst voor in uw tuin? Een mooie plant die er niet alleen prachtig uitziet, maar die daarbij ook lang mee zal gaan? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal verschillende planten voor u klaarstaan, waar u eenvoudig een keuze uit kunt maken. U kunt bij ons bijvoorbeeld een hondsdraf kopen. Dit is een plant met een mooi kleurtje, die veel als bodembedekker wordt gebruikt. De hondsdraf behoort tot de lipbloemenfamilie en is winterhard. Met andere woorden een plant waar u het hele jaar door van kunt genieten!

read-more-splitter

Wilt u eenvoudig hondsdraf bestellen?

Heeft u in de tuin nog een stuk dat er kaal uitziet en waar u graag wat kleur in zou aanbrengen? Dan is de hondsdraf daar een perfecte oplossing voor. Er zijn meerdere uitvoeringen van de hondsdraf te krijgen, neem dan ook eens op uw gemak een kijkje in ons assortiment om te zien welke hondsdraf het beste bij uw tuin past. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de hondsdraf en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Let er op dat niet elke hondsdraf even winterhard is. Indien u hier het hele jaar van wilt genieten moet u zodoende de juiste variant kiezen.

Meer weten over de hondsdraf?

U wilt een hondsdraf bestellen maar heeft hier nog vragen over? We beantwoorden graag al uw vragen over deze mooie bodembedekker, maar ook over de vele andere planten in ons assortiment. Een hondsdraf kopen? Wij hebben onze website dusdanig ingericht dat het heel eenvoudig is de planten te bestellen en af te rekenen. Hierna zorgen wij er zelf voor dat de planten veilig en onbeschadigd bij u worden afgeleverd. U kunt indien u dat wenst de planten ook bij ons af komen halen. We hebben geen winkel of showroom, maar bieden u deze service graag aan.