Sering op Stam

3 producten

Syringa patula 'Miss Kim' op stam - Dwergsering
actie
Syringa patula 'Miss Kim' op stam - Dwergsering Dwergsering
39.99 44.99
Syringa bloomerang 'Dark Purple' op stam - Dwergsering
actie
Syringa bloomerang 'Dark Purple' op stam - Dwergsering Dwergsering 'Dark Purple'
39.99 47.99
Syringa bloomerang 'Pink Perfume' op stam - Dwergsering
actie
Syringa bloomerang 'Pink Perfume' op stam - Dwergsering Dwergsering 'Pink Perfume' op stam
39.99 47.99

Een Sering op stam is een mooie aanvulling voor uw terras

Een Sering is normaliter een sierheester die bekend staat om haar weelderige groei. Tijdens de bloeiperiode verschijnen er talloze kleine bloemetjes die in trossen samenkomen. In de meeste gevallen zult u Seringen tegenkomen met witte, paarse of blauwe bloemen. De struik kan behoorlijk uitgroeien tot een hoogte van enkele meters. Het is mede door de lange en weelderige bloei, een opvallende verschijning in de tuin. Wilt u een Sering die u beter kunt onderhouden en minder weelderig is? Kies dan voor een Sering op stam.

Welke Sering op stam kopen?

Het opvallendste kenmerk van een Sering op stam, is dat de plant niet als een weelderige struik groeit. De Sering is gekweekt op stam en dus letterlijk op hoogte. De stam met hierop de Sering, is hierdoor bij uitstek geschikt om in een pot op het terras of een balkon te plaatsen. Het is mogelijk om diverse soorten van de Sering op stam te kopen. Denk aan de ´Miss Kim´. Deze fraaie Sering is letterlijk een bol op stam. Het is dan ook de bedoeling, dat als u de bolvorm wilt behouden, de plant regelmatig bijknipt. Tijdens de bloeiperiode in mei en juni, groeien er roze tot lila bloemetjes. De hoogte inclusief stam is 150 centimeter en kan gerust in de volle zon op het terras staan. Een ander exemplaar is de ´Dark Purple´. Hier is een Dwergsering op stam gekweekt, met een gemiddelde hoogte van 150 centimeter. U kiest vooral voor dit exemplaar, als u van een zeer lange bloeiperiode wilt genieten. De bloeiperiode is vanaf mei tot oktober en er ontstaan paarse bloemetjes.

Een Sering op stam bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Sering op stam bestellen voor op het terras, balkon of dakterras? Dit is namelijk het grote voordeel van een Sering op stam, u kunt deze in een pot zetten op iedere plek waar u maar wilt. Bestellen doet u eenvoudig vanuit huis in onze webshop. Een Sering op stam wordt geleverd in een hoogte van 60 tot 80 centimeter. Met de groeigarantie die wij bij iedere bestelde plant afgeven, loopt u geen enkel risico met uw aankoop.