Vinca

7 producten

Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Maagdenpalm
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Atropurpurea' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Illumination' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Illumination' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Niet op voorraad 3.99
Vinca major - Maagdenpalm
actie
Vinca major - Maagdenpalm Grote Maagdenpalm
Vinca major 'Variegata' - Grote Maagdenpalm
actie
Vinca major 'Variegata' - Grote Maagdenpalm Grote Maagdenpalm

De Vinca is een erg leuke bodembedekker

Wanneer u een leuke en vrolijke bodembedekker zoekt voor in uw tuin, dan is de Vinca hier zeer geschikt voor. De meest voorkomende andere benaming voor de Vinca, is maagdenpalm. Deze naam is afkomstig van het feit, dat de plant veel als grafbedekking werd gebruikt voor overleden jonge vrouwen en maagden. Grofweg heeft u de keuze uit de Vinca major, oftewel het grote exemplaar of de Vinca minor, de kleine versie. Het belangrijkste verschil is de hoogte van de plant. De grote Vinca heeft een meer opstaande groeiwijze en wordt tot maximaal 20 centimeter hoog. De kleine Vinca groeit tot een maximale hoogte van 10 centimeter.

Een Vinca kopen voor een vrolijke tuin

In tegenstelling tot veel andere bodembedekkers, is een Vinca kopen net iets anders. U krijgt hier namelijk een redelijk grof plantje voor met grove bladeren en bloemen. Dit maakt deze bodembedekker wel een opvallende verschijning in de tuin. De bloeiperiode is overigens niet zo heel lang. Enkel in de maanden april en mei bloeien er paarse tot blauwe bloemen, de rest van het jaar heeft u een fraai groen oppervlak. Ook is de Vinca zeer goed winterhard. Tijdens vorstperiodes blijft u genieten van een groene bodembedekker. Verder is de Vinca zeer veelzijdig, doordat de plant zowel in de zon, halfschaduw of in de volle schaduw geplaatst kan worden.

Een Vinca bestellen bij Het Groene Paradijs

Creëer kleur en vrolijkheid in de tuin met een Vinca als bodembedekker. Hiervoor kunt u een Vinca bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Niets is zo gemakkelijk om online uw planten en bloemen te bestellen, zoals een Vinca. U vindt in onze webshop diverse soorten van de Vinca, dus u heeft een uitgebreide keuze. Wij hebben diverse veilige online betaalmethodes om uit te kiezen en om uw bestelling af te ronden. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw Vinca binnen enkele dagen in een stevige verpakking geleverd krijgt.