Vinca Minor Gertrude Jekyll

2 producten

Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Gertrude Jekyll' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm

De Vinca Minor Gertrude Jekyll bij Het Groene Paradijs

Als u de naam Vinca Minor Gertrude Jekyll hoort, dan zal er waarschijnlijk niet direct een lichtje gaan branden. We hebben het hier echter over een zogeheten Kleine Maagdenpalm, een kleinere variant van de gewone Maagdenpalm. Beide planten vindt u terug in het assortiment van onze webshop. Bij Het Groene Paradijs bent u altijd aan het juiste adres voor de mooiste tuinplanten en bloemen. U kunt daarnaast ook altijd contact met ons opnemen als u advies nodig heeft over de planten die wij verkopen. Tuingereedschap of plantenvoeding nodig? Geen probleem, ook dit hebben wij in het assortiment. U voegt al deze producten eenvoudig toe aan uw nieuwe bestelling.

Wat is een Vinca Minor Gertrude Jekyll?

De Kleine Maagdenpalm is een plant die wel tot de sterkste planten behoort die u in uw tuin neer kunt zetten. Deze plant blijft het hele jaar door groen en is dan ook een uitermate geschikte bodembedekker. De plant is verder versierd met witte bloemen, de bladeren van de plant zijn dan ook nog eens glanzend groen. Deze plant verspreidt zich door middel van ondergrondse uitlopers. Hij bloeit in februari tot en met april, de rest van het jaar kunt u uiteraard wel blijven genieten van de mooie groene kleur. Dit is geen plant waar u veel omkijken naar heeft. We raden u wel aan om regelmatig te snoeien, aangezien dit een plant is die zich vrij eenvoudig verspreidt.

De Vinca Minor Gertrude Jekyll kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u die Kleine Maagdenpalm ook wel aan uw tuin toevoegen? Dan raden we u aan deze plant bij ons te bestellen. Wij hebben deze plant ruimschoots op voorraad zodat u zelfs voor een grotere tuin genoeg plantjes bij ons vindt. Ondanks dat de plant weinig onderhoud nodig heeft kunnen we ons voorstellen dat u toch vragen heeft. Neem hiermee gewoon even contact met ons op. We helpen u graag verder door al uw vragen te beantwoorden.